Egy új Rakan bug miatt bárhol elérjük ellenfeleinket - videó

Szerencsére csak PBE-n tapasztalható még ez a hiba, de kb. úgy kell elképzelni, mint anno Xerathot, aki az egész pályán át tudta sebezni ellenfeleit, most ugyanezt a Rakan W teszi.

Újabb patch, újabb PBE és persze újabb vicces bugok, ezúttal Rakan háza táján. Valahogy úgy sikerült elrontani a dolgot, hogy Xerath-hoz hasonlóan a Rakan W valamiért a pálya bármelyik részére el tud érni. A hibát a PBE szervereken vették észre, az élőkön szó nincs ilyenről szerencsére.

LeBlanc még a Riot szervereit is one-shotolta!

Aioween | 18/04/19 09:30Komolyra fordítva a szót, az éjszaka folyamán ki kellett kapcsolni egy hiba miatt, így a sok LeBlanc mainnek egy ideig nélkülöznie kellett. Tegnap megjelent a 8.8-as patch és vele együtt a régi-új LeBlanc is még az Assassin rework előtti formájában. Bizonyára sok LeBlanc main járt örömtáncot emiatt, de a boldogságuk nem tarthatott túl sokáig.

Ha valaki esetleg nem emlékezne, anno volt egy olyan hiba Xerath-nál, amivel ha beállt a bázisa egy bizonyos pontjára, akkor konkrétan célzás nélkül bárkit elért a pályán a Q-jával, amivel lényegében játszhatatlanná tette az egészet. Rakan esetében szerencsére ilyenről azért szó sincs, célozni ugyanúgy kell, de ettől függetlenül elég komoly hiba, hiszen nekünk a közelben sem kell lennék és fizikailag nem ugrunk oda. Az ellenfelek csak a W (Grand Entrace) hatását kapják meg, vagyis a knock-upot, valamint a sebzést, ami egy AP Rakan esetében elég komoly lehet.

A hiba előidézése ráadásul 100%-os, tehát bármikor működik, mindössze annyi a dolgunk, hogy a W használata és célzása közben a kurzorral valahova máshova kattintunk és ebben az esetben a játék valamiért figyelmen kívül hagyja a képesség hatótávját.

Mielőtt mindenki nagy lendülettel logolna be a PBE fiókjába ezt a hibát kihasználni és kiszórakozni magát, azt vegyük figyelembe, hogy ez egy ismert hiba a játékon belül, ami eléggé felülírja a játék alapszabályait. Mint olyan, ennek hibának a kihasználása ugyanúgy kitiltást vonhat maga után.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!