Öt játékos, akikre érdemes odafigyelni Marseille-ben

Öt játékos, akikre érdemes odafigyelni Marseille-ben

Ők azok, akik a legnagyobb hatással lehetnek a csapatukra a továbbiakban is.

Jelenleg is zajlik a DreamHack Masters a festői szépségű franciaországi Marseille-ben, ahol 250 ezer dollárt osztanak szét a csapatok között. Alább kiválogattunk nektek öt olyan játékost, akik a csoportmeccseken kiválóan teljesítettek, és a továbbiakban is húzóember szerepük lehet!

5. REZ

GeT_RiGhT és draken is megérdemelnék a figyelmet, ugyanis mindketten külön-külön más csapatok ellen hozták ki magukból a maximumot, ugyanakkor mégis REZ a választottunk, hiszen az SK, és a mousesports ellen is egy konzisztens teljesítményt volt képes bemutatni. Sőt, utóbbit szó szerint halomra lőtte, több olyan hármasa is volt, ami arról tanúskodik, hogy "valami elpattant" nála tegnap. A brazilok ellen 1.25-s, míg a mouz ellen 1.08-as rating-gel zárt.

4. Autimatic

A DreamHack eddigi meglepetés csapatának tűnik a Cloud9, ugyanis Stewie nélkül is szárnyalnak! 2-0-val győzedelmeskedtek a FaZe ellen, majd hosszabbításban ugyan, de a G2-t is megverték. Mindkét mérkőzéshez autimatic hathatós segítségére volt szükség, akinek előbbinél 1.21-os, míg utóbbinál 1.14-es rating-je volt.

3. NiKo

NiKo akkor is a legjobb, ha éppen veszítenek. Így volt ez a Cloud9 ellen, ahol mindent megtett, hogy életben tartsa csapatát, végül 1.36-os rating-gel zárt. Ezelőtt a meccs előtt, majd után is találkoztak a szebb napokat is látott EnVyUs-szal, és nem túlzás, ha azt mondom, hogy tönkre verték a francia-belga felállású csapatot. A BO3-as felsőági meccsen 1.42, míg az alsóági BO1-ben 2.06-os rating-gel zárt a rifler. 

2. Device

Az eddig lejátszott 2 meccsből bizonyosan találnánk jobb rating-gel rendelkező játékost, számunkra mégis device érdemli meg leginkább a figyelmet, és el is mondom, hogy miért. Az év eleje óta a második legmagasabban értékelt játékos, összességében 1.22-es rating-gel, amit csupán S1mple előz meg. Ezen felül neki van a harmadik legnagyobb KD aránya a profik között, ami 1.29-es. Ám a legfontosabb, hogy több 1v1 szituációt hoz le, mint bárki. 58,1 százalékában nyer, ami magasabb mint Coldzera (57,5%), vagy NiKo (57.9%) esetében. Ez a fajta "carry-potential" pedig Marseille-ben sem változott.

1. s1mple

Habár a Renegades könnyű falat volt, a Fnatic-ba majdnem beletört a NA'Vi bicskája. A svédek elleni győzelem persze nem történhetett volna meg S1mple nélkül. A profik között legmagasabb rating-gel (1.37) rendelkező játékos átlagosan a legtöbb gyilkosságot hozza körönként (0.89). De van ezeknél még egy érdekesebb adat. Az esetek 56,2 százalékában hoz több mint egy gyilkosságot csapatának egy körben. Sőt, a nyitógyilkosságainak 66,9 százalék sikeres. Még egy olyan kiélezett küzdelemben is, mint amit a Fnatic ellen folytattak, képes volt a legváratlanabb helyzeteket meghúzni, s végül 1.40-es rating-gel zárni.

Te mit gondolsz, kire kell odafigyelnünk Marseille-ben?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!