S1mple egyszerűen zseniálisan játszott a mousesports ellen - VIDEÓK

S1mple egyszerűen zseniálisan játszott a mousesports ellen - VIDEÓK

Két ace, számtalan clutch és sima 2-0.

A DreamHack negyeddöntői az esélyes mousesports-al és az elképesztően jól játszó Na'Vi-val kezdődött. A csoportmeccsek alatt láthattuk, hogy s1mple a szokásos és varázslatos teljesítményét hozzá, de ezúttal electronic is ott volt a szeren. Most mégis az ukrán játékosról kell beszélnünk, akinél már elfogytak a szuperlatívuszok is és szerintem joggal mondhatom, hogy jelenleg nem az egyik, hanem A legjobb játékos a világon. A második pályán összesen 42 killt szedett össze, amibe belefért két ace és számtalan clutch is. Az első pályát 16-9-re nyerte a Na'Vi, míg a másodikat 19-16-al zárták, de jöjjenek is azok a bizonyos videók:

Az első ace még csak egy tőle megszokott eco stomp volt, de másik 5k fenomenális volt és ehhez Zeusnak is volt némi köze.

Az első két killt már a kör elején bezsebelte, de végül 2v3-ban maradtak Zeus-szal és ketten, összesen nem voltak fél HP-n. Mint később kiderült s1mple ötlete alapján Zeus elment fake-elni B-re, amire úgy ráugrott az egész mousesports, ahogy csak lehetett, így s1mple összeszedett egy könnyű killt majd két elképesztő HS-el zárta a kört.

Még legalább három videó kerülhetne be ide a gyűjteménybe, hiszen mint említettem végig briliánsan játszott az ukrán játékos, később az is kiderült, hogy az elődöntőben az ellenfelük a Gambit lesz, ugyanis hasonlóan könnyedén elverték a Major győztes Cloud9-t. Ezzel CIS El Classicó lesz a következő körben és jogosan vetődik fel a kérdés: lehet, hogy a CIS régió végre reneszánszát éli? Az idő ezt is eldönti majd.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!