Megnar, téged választalak! - avagy a LoL hősei Pokémon köntösbe bújtatva

Megnar, téged választalak! - avagy a LoL hősei Pokémon köntösbe bújtatva

Egy rajongó Pokémonokként kezdte el megrajzolni a LoL hőseit! Nem aprózta el a terveit, minimum 280 rajzra készül.

Amióta van League of Legends, szinte azóta vannak fanartok is, az évek során pedig rengeteg különlegességgel találkozhattunk már, a legjobbakról mi magunk is beszoktunk számolni Nektek. Most is egy ilyen gyűjtemény következik, egy lelkes játékos Pokémon köntösbe kezdte el helyezni a LoL hőseit!

A Riot már dolgozik az új support hősön!

Heldeus | 18/04/20 08:18Ínséges idők jönnek, az eddiginél is kevesebb hőst fogunk évente kapni, cserébe több lesz a rework. Aatrox, Akali és Nunu már készenlétben. Ahogy a League of Legends öregszik, bővül, változik, a Riotnak időnként meg kell állnia, és újra kell gondolnia a munkájának bizonyos részeit.

Tekintve, hogy már 140 hősről beszélünk, az alkotó, Bilsu elhatározta, hogy mindegyikhez készít legalább két Pokémon formát, kijelenthetjük, hogy igen nagy projektbe vágta a fejszéjét, elvégre az minimum 280 rajzot jelent. Bilsu már a harmadik szezon óta nyomja a League of Legends ipart, mellette pedig szeret Pokémonokat rajzolni, így nemrég eszébe jutott, hogy mi lenne, ha ötvözné a két hobbiját. Egyelőre 8 hőssel készült el, az eredmény pedig bámulatos, nézzük is őket!

Nami

A közkedvelt support karakter nagyon szép formákat kapott. Emberi oldala nem nagyon maradt meg, de hát a Pokémonoknak sincs túl sok köze az emberi megjelenéshez. Bilsu elmondta, hogy időnként nagyon nehéz megtalálni a LoL és a Pokémon stílus közötti egyensúlyt, de mindig azon van, hogy összhangba hozza őket.

Ornn

Ornn kapott egy nagyon aranyos és egy nagyon menő formát is, az ő rajzának különlegessége az izzó patái, illetve keze, ami a kovács létét akarja szimbolizálni.

Maokai

A két lábon járó erdő Pokémon verziójába kiemelt adag kreativitás jutott, milyen zabálni való már a Kaipling nevű formája.

Gnar

Gnar készítésénél Bilsu célja az volt, hogy az első formájánál megőrizze az aranyos, gyermeteg stílusát a karakternek, míg a kifejlett alakjában már a vagány kinézeten volt a hangsúly.

Skarner

Runeterra ősi skorpiója is elégedett lehet a Pokemon változatával, kifejlett formája igazán veszedelmes ellenfélnek tűnik.

Anivia

Anivia is hasonló elven készülhetett, mint Maokai, az ő tojás formája is zseniális húzás, a harmadik alakja pedig akár Articuno tovább fejlődött verziója is lehetne.

Aatrox

A hamarosan frissítést kapó Aatrox egyelőre egy formával lett megajándékozva, mégpedig azért, hogy a következő szintjei már az reworkölt verzióját tükrözhessék.

Twitch

Végül pedig Twitch, akihez nem is lehet nagyon mit mondani. Véleményem szerint nagyon jól átadja a hős League of Legends beli személyiségétés tükrözi a Pokémon világ sajátosságát. A második formája egy igazi gazfickó, míg az első egy aranyos teremtés.

Bárhonnan is nézzük, Bilsu zseniális projektbe kezdett bele, amivel jó darabig el lesz, mire befejezi. Ígérete szerint legközelebb akkor fog jelentkezni, ha már 50 hőssel elkészült, kíváncsian várjuk, hogy végig fogja-e tudni csinálni. 

Nektek melyik tetszik a legjobban a fenti alkotások közül?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!


Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.