Videó: f0rest bámulatos 1v4-e Marseille-ből

Videó: f0rest bámulatos 1v4-e Marseille-ből

A svéd veterán a fnatic ellen mutatta be a DreamHack Masters Marseille legdurvább jelenetét.

Nagyon intenzív negyeddöntőt játszott tegnap Marseille-ben a fnatic és a NiP. A nap utolsó mérkőzése egészen a 3. pályáig húzódott el, ahol 10:5-ös vezetéssel fordult a második félidőre a NiP egy remek CT oldal után. A folytatásban nagy szerepe volt annak, hogy kié lesz a pisztolykör a térfélcsere után, hiszen a fnatic-nak ez a visszatérés lehetőségével, míg a nindzsáknak a gyors győzelemmel kecsegtetett. Bár tudjuk, hogy a kör végkimenetelétől függetlenül is megnyerte Traint és ezzel a szériát Krimz és csapata, de ettől függetlenül nagyon durva az, ami ebben a körben történik.

Egy általános B foglalást terveznek dennis-ék, ami be is jön, azonban a visszafoglalásra érkező goldenék hamar kezükbe veszik az irányítást. A terv szerint előretolt pozícióban védekeznek a T-k, ami rendszerint működik, mert nem tudnak bejönni a CT-k, ha pedig igen, akkor is túl sok időt vesztegetnek el. Teljesen másképp alakult ezúttal, goldenék egyesével kiszedik a terroristákat és nagyon jól sikerül a csere, hiszen egyetlen játékost veszítenek 3 ellenfélért. Megindulnak a bomba felé, flusha azonban távolabbról megtalálja az ott ülő drakent, így egyedül f0rest maradt életben 4 fnatic-ossal szemben.

Az első fejest hamar beszúrja flusha-nak, majd kirohan a füst hallatára a lerakó felé. Krimz azonnal szedni kezdi a bombát, ráadásul kitje is van, így még gyorsabban kell reagálnia a siker érdekében az utolsó pizsamás nindzsának. Lekr0-t kifutás közben kifejeli, majd JW-val kezd harcba, aki próbálja elterelni a NiP veteránjának figyelmét a hatástalanításról. A próbálkozás nem jár sikerrel, hiszen f0rest pontosan tudja, hogy mi folyik itt és belelő a füstbe egyszer, majd még egyszer és megtalálja Krimz fejét. Természetesen egy jó adag szerencse is benne volt abban, hogy betalált, de nyilván tudta, hogy kb. hová kell céloznia, így elég hamar végzett vele. JW-t innentől könnyűszerrel elintézi és ezzel megszerzi maguknak a kört. Magabiztosságára utal az is ebben a jelenetben, hogy amikor a füstben defuse-oló ellenfelét akarta megtalálni, mindkét lövés után azonnal rántotta vissza a célkeresztet JW-re, a gyorsaság pedig meghozta ezúttal jutalmát.

A svéd veterán ezzel az 1v4-gyel a verseny eddigi legszebb akcióját is letette az asztalra. A NiP sajnos ennek ellenére sem maradt versenyben, Trainen 16:13-ra kaptak ki, a fnatic elleni szériában összesítésben 2-1-re.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!