Gyönyörű csapatmunkával jutott tovább az Astralis Marseille-ben

Gyönyörű csapatmunkával jutott tovább az Astralis Marseille-ben

A dánok nagyon jól muzsikálnak eddig, a FaZe bánta ezt.

A mai napon kiderül, hogy ki lesz a DreamHack Masters Marseille bajnoka. Kemény küzdelmek árán a mai napot már csak négy csapat élte meg, hiszen a tegnapi negyeddöntők nem hagytak foglyokat. Remek mérkőzéseket láthattunk egytől egyig, azonban most az egyik legfájóbbat emeltük ki, vagyis a világelső FaZe bukását az Astralis ellen. A tornán eddig rendkívül erősek a dánok, nagyon jó a csapatmunka, mindenki fragel, clutch-ol, segíti a társait és mindez NiKoék ellen mutatkozott be a legszebben eddig.

Astralis 2-0 FaZe

A negyeddöntőben találkozott egymással a két rivális, Karrigan régi és jelenlegi csapata. A vétó során Mirage, Nuke és Inferno maradt bent, ami igen érdekes csatának ígérkezett, hiszen ezeken nagyjából hasonlóan teljesít mindkét gárda. Az első pályán a FaZe kezdhetett CT oldalon, amit be is váltottak egy pisztolykörös győzelemre, majd azt követő anti-eco-ra. 0:2-nél végre vásárolhattak a dánok, device és gla1ve egy-egy nyitófraggel segítette az Astralis-t körgyőzelemhez, ami a gazdaság megfeneklése miatt nagyon gyorsan 3:2-es előnyhöz juttatta őket. A következő körben sikeresen visszafoglalta a FaZe a lerakót, ezzel meg is lett az egyenlítés majd egészen 5:3-ig mentek, amikor Xyp9x majd gla1ve is lehoztak egy-egy 1v2-t, ami 5:5-ös állást hozott. Innentől nem nagyon lehetett megállítani a dánokat a félidőben, 9:6-tal fordulhattak a következő etapra.

Guardian hozta el a második pisztolykört a FaZe-nek, hármat is lőtt a bombarakás után. Dupreeh a 17. körben büntetett is érte, azonnal visszavette az irányítást egy hármassal, de csak egy pillanatra, ugyanis a FaZe a folytatásban egyenlíteni tudta az állást, 10:10-re. Az Astralis ekkor megrázta magát és 5 kört hoztak zsinórban válaszként, ami egyetlen körre tette őket a pályagyőzelemtől. A FaZe még beszúrt egy kört ide, de már hiába, device-ék lezárták a 27. körben 16:11-re Mirage-t.

Nuke-on is folytatta jó formáját az Astralis, ahol CT-ben kezdhettek. A pisztolykörben dupreeh és Xyp9x szállították a frageket, azonban a következő körben rain helyretette őket egy hármassal és így 1:1-es állás alakult ki, amiből igen gyorsan 3:1-et csináltak. Az ötödik körben 3v2-t fordított meg Xyp9x és device bombarakás után, ezzel megszerezték a második körüket is. A hátralévő 10 körből 8 továbbit csípett el az Astralis, ami 10:5-ös fordulást jelentett nekik a CT oldalról.

A folytatásban sem volt bocsánat a játékukban, egykettőre 15:5 lett az eredményjelzőn a dánok javára. A 21. körben be is fejezhették volna a meccset, dupreeh és karrigan maradtak 1v1-ben, előbbinek sikerült a FaZe kapitányának háta mögé kerülnie, de elbaltázta a késelést, méterekkel hamarabb elővette és szerencsétlenségére karrigan időben odafordult és lelőtte. Ettől függetlenül a következő kört már probléma nélkül lehozták, így 16:6 lett a második pálya végeredménye, ami összesítésben 2-0-ás szériagyőzelmet jelentett az Astralis-nak.

A forduló további eredményei: Na'Vi 2-0 mousesports, Cloud9 0-2 Gambit, NiP 1-2 fnatic

A DreamHack Masters Marseille utolsó napján az elődöntők majd a döntő vár minket. Az első mérkőzés már véget is ért, alább láthatjátok annak az eredményét, míg a nap további menetrendje a következő lesz:

11:00 - Na'Vi 2-0 Gambit
13:00 - Astralis vs fnatic
18:00 - Na'Vi vs Astralis/fnatic

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!