A magyaroknál durván Erangel a befutó kedvenc pálya

A magyaroknál durván Erangel a befutó kedvenc pálya

Úgy tűnik, az erdős pálya izgalmasabb a hazaiak számára.

Vasárnap úgy gondoltuk, hogy megkérdezzük a hazai PUBG rajongókat arról, hogy a most bent lévő két pálya közül melyiket szeretik jobban. Tény, hogy Erangel volt az alappálya, amit mindenki "megszokott" már az elejétől fogva, de Miramar a maga egyediségével számos játékos elismerését kivívta, ráadásul nem egy elképesztő lövést láthattunk már a sivatagból. És hogy mi is lett pontosan a végeredmény?

A közel 1000 beérkezett válasz alapján Erangel toronymagasan nyerte a versenyt, három emberből kettő az alappálya mellett tette le a voksát! Ehhez képest Miramart csak a szavazók 21%-a választotta, de volt egy kisebb tábor, akik azt mondták, nekik aztán édes mindegy, hogy melyik pályán játsszanak. 

Úgy tűnik, a sivatagi pálya nem sok magyar játékos tetszését nyerte el, hogy ennek a bevezetést követő számos negatív tapasztalat (rengeteg bug, laggoló szerverek, ránk erőltetett Miramar) az oka, vagy maga a játékélmény kevésbé élvezhető (hiszen a végjátékban már nem nagyon van lehetőség a lopakodásra), azt már csak maguk a játékosok tudják. Mindazonáltal, jó lenne egy globális szavazást is látni arról, hogy a nemzetközi játékosbázis hogyan vélekedik az új pályáról, hiszen ez fontos visszajelzés lehet a Bluehole számára, akik épp a harmadik mapot készülnek bevezetni a pályaválasztási funkcióval egyetemben.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!