Shudderwock korlátok közé szorul

Shudderwock korlátok közé szorul

A Blizzard meghallgatta a játékosok panaszait: kisebb változtatás jöhet a Shudderwock-al kapcsolatban.

A Witchwood megjelenését követően a legtöbb játékos hitetlenkedve fogadta az új Shaman Legendary-t, a Shudderwock-ot. A rá épülő pakli nagyon gyorsan népszerűvé vállt, ez pedig sokaknak nem nyerte el tetszését. Az érintettek, így végső elkeseredésükben a fejlesztőkhöz fordultak megoldásért. Néha ezek a megkeresések süket fülekre találnak, de a Shudderwock esetén a készítők is elismerték, hogy túllőttek a célon. Így tegnap este egy rövid közleményben osztották meg a rajongókkal, hogy milyen változtatás várható a következő frissítésben a legendás szörnnyel kapcsolatban.

"... A jövőben megduplázzuk a Shudderwock Battlecry animációjának gyorsaságát, így kevesebb befolyása lesz az adott meccs tempójára. Ezen kívül még azt is meghatározzuk majd, hogy mennyi az a maximum Battlecry amit a Shudderwock ki tud játszani, ez a szám pedig a 20 lesz..."

A rövid bejegyzésben a Shudderwock-on kívül szóba került a Lifedrinker is. A kis bogár a Shaman Legendary-ra épülő pakli egyik fontos alkotóeleme, de egyelőre rajta nem végeznek nagyobb változtatásokat a fejlesztők. Csupán felgyorsítják az animációját a Shudderwock-éhoz hasonló okok miatt.

A legtöbb játékos reakciója a bejelentésre nagyon hasonló volt. Sokan örültek, hogy a gyorsulás miatt kevesebb időt kell eltölteniük egy Shudderwock elleni meccsben. De még mindig nem látják igazi nerf-nek a dolgot, amivel egyet kell értenünk, ugyanis még így is könnyedén meg tudják majd ölni az ellenfelüket a Shamanok. Igaz nem egy kör alatt, de kettő vagy három is bőven elég lesz hozzá.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!