Az új hős valószínűleg egy ördögrája lesz, ráadásul Battlecast Skinnel!

Nem ez lenne az első olyan alkalom, hogy a Riot már idő előtt utalgatásokat tesz a legújabb hősre. Bár még csak az internet népe találgat, de korábban is betaláltak már nem egyszer.

Akárhányszor felreppen egy új hős híre, mindenki azonnal vad keresgélésbe kezd és próbál minden apró jelet megvizsgálni. Nem véletlenül, hiszen a Riot Games hajlamos utalásokat hagyni korábbi alkotásaikban. Erre azért is van lehetőségük, mivel egy hős elkészülése átlagban legalább hat hónap, de lehet ennél jóval több is, tehát már jóval a projekt elkészülése előtt tudnak ezzel baitelni.

A Riot már dolgozik az új support hősön!

Heldeus | 18/04/20 08:18Ínséges idők jönnek, az eddiginél is kevesebb hőst fogunk évente kapni, cserébe több lesz a rework. Aatrox, Akali és Nunu már készenlétben. Ahogy a League of Legends öregszik, bővül, változik, a Riotnak időnként meg kell állnia, és újra kell gondolnia a munkájának bizonyos részeit.

Sokak szerint az új hős egy sokkal sötétebb vonalat fog ismét képviselni. Anno ennek kontrasztjaként érkezett Zoe, hiszen előtte több ilyen karakter is volt. Most azonban visszatérnek, ráadásul a tengerek mélyéről emelnek ki majd valakit, jó eséllyel egy agresszívabb típusú supportot. Mások már azt is betippelték, hogy egy ördögrája fajzatú karaktert kell elképzelni, aminek nem mellékesen lesz egy Battlecast skinje.

Először egyébként az ördögrájás elmélet akkor jelent meg, amikor a Creator Viktor megjelent, hiszen ekkor egy elég összetett hazatérési animációval rendelkezik. Több minden megjelenik a képernyőin, többet közt a Battlecast Cho'Gath, Skarner, Kog'Maw és egy rája alakú valami. Mondanom sem kell, hogy a Riot amint megemlítette a mélytengeri elképzelést, azonnal előkerült ismét ez a kép és az elmélet is.

De egyébként a Battlecast Urgot splash artjában is található a háttérben egy rája szerű lény, sőt, Vel'Koz Battlecast skinjénél is látható valami.


Ez eddig is a szemünk előtt volt persze, csak nem feltétlenül vettük észre, mivel eddig nem nagyon volt rá utalás. Immáron harmadjára kerülnek felszínre ezek az elméletek, pusztán azért, amit a Riot múlt héten megosztott. Ha valóban bejön a találgatás és tényleg egy rája szerű karaktert kapunk, akkor a Riot Games 20D-s sakkot játszott velünk végig.

Mivel a Riot annyit megosztott még, hogy egy playmaker szerű supportot fogunk kapni, az pont passzolna Viktor hadseregéhez a Battlecast világban és mivel korábban sehol nem utalt a Riot rájára, az összeesküvéselmélet gyártók most nagyon magabiztosak.

Hogy igazuk lesz-e, az majd csak idővel fog kiderülni, de most először talán egy alapozottabb az elméletük, mint eddig bármikor. Az is jó kérdés, hogy mikorra várható az első komolyabb bemutató az új hősről, de az eddigi megszokások alapján jó eséllyel még több hetet kell majd várni rá.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!