Ők voltak a DreamHack Marseille legjobbjai

Ők voltak a DreamHack Marseille legjobbjai

Rengeteg földöntúli teljesítményt láthattunk Franciaországban, de néhány kiemelkedett a többi közül.

Az elmúlt öt hónap egyik legnagyobb és legérdekesebb versenyén végül az Astralis győzedelmeskedett a Na'Vi ellen. Rengeteg felkészülési idő állt mindenki rendelkezésére és végül a Dust2 behozatala sem zavarta meg az együtteseket. Az SK és a FaZe szenvedése is arra engedett következtetni, hogy ezúttal náluk nincs valami rendben a csapaton belül, míg az Astralis végre kilábalt a több hónapos hullámvölgyből Magisk segítségével. Ez a torna tehát az egyik legnagyobb vízválasztó volt az idei évben, így a jó teljesítmények is kicsit felértékelődtek, de nézzük is meg ki volt az az öt játékos, aki embertelen módon játszott.

5. KRIMZ

A svéd veterán idén tényleg a reneszánszát éli, hiszen ha jól teljesítenek, ha nem ő mindig ott van a legjobbak között. Egészen elképesztő, hogy milyen magas szinten játszik már évek óta. Csapatából magasan neki volt a legjobb ratingje 1.22-vel, ami minden meccsen meg is látszódott. KRIMZ-éket végül csak a végső győztes Astralis tudta megállítani így megérdemelte listánkon az ötödik helyet.

KRIMZ 4k-ja a NiP ellen, amiről csúnyán lemaradt az Observer

4. Gla1ve

Ritkán láthatunk IGL-t a legjobb teljesítményt mutató játékosok között, de az Astralis irányítója ezúttal legendás volt. Egyedül a FaZe ellen nyújtott gyenge teljesítményt, de akkor is sikerült pluszba lőnie magát, míg az elődöntőben és döntőben egészen elképesztően játszott és mindkét szettben a dánok második legjobb játékosa volt fragelésben, miközben irányította a többieket. Emellett pedig remekül olvasta a játékot, amivel rengeteget segített csapatának. A versenyt végül 1.34-es ratinggel és +61-es K/D-vel zárta.

3. Electronic

A fiatal orosz tehetség végre egy LAN-on is megmutatta, hogy mire képes, ha igazán jól játszik, hiszen nem csak s1mple-nek köszönhették a döntőbejutást a társak. Electronic végül 1.36-os ratinggel zárt, ami egy ekkora versenyen több, mint kiemelkedő. K/D-je pedig végül +64 lett. Rengeteg fontos fraget és openinget szerzett, amivel a döntőig tudott menetelni az ukrán gárda.

Electronic a CIS rangadón is bizonyított

2. device

Az Astralis sztárjátékosa nemrég tért vissza a komolyabb sérvbetegségéből, ami olyan mintha meg sem történt volna, hiszen a fiatal dán AWP-s megint eszméletlenül játszott. 1.38-as ratinggel és +76-os K/D-vel magasan az egyik legjobb volt a mezőnyben. Az Astralis sikere akár még nagyobb boostot is adhat a skandináv tehetségnek, akitől egyre többet várhatunk a következő versenyeken.

Device AK-val sem volt ügyetlen a fnatic ellen.

1. s1mple

Remélem nem volt nehéz kitalálni, hogy ki volt Marseille-ben is a legjobb. Amikor az ezüstérmes csapat játékosa kapja meg az MVP-t, akkor be kell ismernünk, hogy emberfelettit alkotott. A 20 éves ukrán fenegyereknél sem volt ez másképp, hiszen egy egészen elképesztő 1.52-es ratinggel és +103-as K/D-vel zárt. Emellett még egy rakat statban volt a legjobb, de már szinte értelme sincs felsorolni őket, hiszen az  elmúlt hónapokban ezt már elvárhatjuk s1mple-től. Élmény nézni ahogy játszik és lehet, hogy egy ideig nem látunk még egy ilyen játékost, mint az ukrán AWP-s.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!