Így szerezhetsz ingyen RP-t a Riottól!

Hiányzik egy kevés RP a kedvenc skined megvételéhez? Fordulj a Riothoz, és egy kis kreatív munkáért cserébe kisegítenek téged.

A Riot Games szereti segíteni a játékosait amiben csak tudja, és bizony ez alól az RP "osztogatás" sem kivétel. Pár fontos dolgot azért érdemes megjegyezni ezzel kapcsolatban, mielőtt mindenki heves kéregetésbe és kapudöngetésbe kezdene a Riot Games-nél. 

Kai'Sa Arcane Comettel? Challenger top 30-hoz elég volt, talán nekünk is jó lesz

Aioween | 18/04/25 13:51A legtöbben Press the Attackkel, vagy Fleet Footworkkel játsszák a legújabb lövészt, de akad egy harmadik hasznos build is, amivel szintén lehet érvényesülni. Kai'Sa elsősorban ADC-ként tűnt fel, főleg a profik között, néhanapján a dzsungelben is előfordul, de az nagyon másodlagos.

Míg vásárlások visszatérítéséből összesen hármat kapunk fiókonként, addig RP-t "kérni" csak egyszer tudunk. És hogy mindezért cserébe mit vár el a Riot Games? Nem sokat, mindössze egy kis kreativitást és időt. Ez általában egy rajz képében szokott megjelenni, vagyis mi magunk rajzolunk valamit a Riot Games részére. Erre a célra készült egy külön oldal is, amit ezen a linken találtok és belépéskor a következő szöveg vár minket.

Nem kell feltétlen komoly művészeti alkotásra gondolni, hiszen nem rejtőzik mindannyiunkban egy Picasso, de a Riot a kreativitást és a humort is legalább annyira értékeli, mint az alkotás művészeti szintjét.

Szintén fontos tudnivaló még, hogy a kért RP mennyisége sem végtelen. Tekintsetek erre leginkább úgy, mintha boltban vennétek valamit, de még pont 40 Ft hiányzik az árából, amit egy másik vásárló jófejségből kipótol, esetleg maga a bolt elengedi ezt a különbséget. A játék nyelvére lefordítva, ha mondjuk szeretnénk egy 520 RP-s skint venni, de a fiókunkon jelenleg csak 490 RP található, akkor azt a maradék 30-at a Riot is ki tudja pótolni, ha hajlandóak vagyunk valamit alkotni nekik. A mennyiség pontos maximuma nem ismert, mivel ez nincs meghatározva, de az eddigi tapasztalatok alapján valahova 50 és 80 RP közé tehető.

A rajzokat akár kézzel, akár egy külön programmal, de még magán a fentebb említett oldalon is megrajzolhatjuk, sőt még mankót is ad nekünk, ha úgy van. Az alábbi képen látható, hogy az oldal is tud előre címet adni a képnek, hogy egy kis ihletet kapjunk, ha épp fogalmunk sincs mit kellene rajzolni. Ezek véletlenszerűen összerakott kis mondatok és az alábbi képen megjelölt frissítés gombbal addig tudjuk változtatni, amíg olyan témát nem látunk, ami számunkra is érdekes.

A legjobb az egészben pedig, hogy nem csak a saját alkotásunkat tekinthetjük itt meg, hanem rengeteg más alkotást, amit előttünk rajzoltak, ezzel is ötletet nyerve, hogy mégis miként kellene elképzelni ezt az egészet.

Összességében tehát elmondható, hogy ez egy aprónak tűnő kis gesztus a Riottól, de mégis sokakat segíthet ki azokban a kritikus helyzetekben. Érthető, hogy nem akarunk megint pénzt költeni a játékra, csak azért hogy pótoljuk azt a kevés hiányzó RP-t, hiszen a legkisebb vásárolható csomag jelenleg 450 RP, ez 1000 Ft-ba kerül. Világ szinten pedig a sok kicsi sokra megy alapon, ez is nem némi kiesést produkálhat a Riotnak, ők azonban mégis fenntartják ezt a rendszert.

Ezúton is köszönjük a Riot Games-nek ezt az igazán egyedülálló lehetőséget, más játékban nem nagyon láthattunk még ilyet!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!