Hirdetés

Kai'Sa-t újabb nerfek sújtják és végre lesz értéke a Muramanának és Seraphnak! - PBE

Tegnap csupa régi karaktereket buffoltak, mára viszont leginkább nerfek érkeztek a karakterekre, valamint ismét változik a Lost Chapter.

Hirdetés

Először a koreai szerveren tűnt fel, de most már a PBE-n is látható az új Blood Moon Evelynn splash art, ami alább látható.

Ösvényekre leosztott rangsorolást kaphatunk 2019-ben!

Aioween,Greg | 18/04/26 08:30 Gondolom senkinek nem kell bemutatnom azt az érzést, amikor az automatikus csapatfeltöltés miatt másik szerepben játszhattuk le jó pár rangsorolt meccsünket. Általában   -habár a főszerepkörünkben tudtunk egy bizonyos (pl Platina) szinten teljesíteni- az adott „töltelékszerepben" nem feltétlen ugyanazt a színvonalat hoztuk.


Arra már mindenki rájött, hogy Kai'Sa egy bitang erős karakter lett a korai bukdácsolásai ellenére. Eleinte kapott pár buffot, hogy életképesség tegyék, de azóta a játékosok is kitanulták, mostanra pedig sokszor már kezelhetetlenül erős. Emiatt ezúttal a fejlesztett Q-jának (Icathian Rain) a lövedékszámát csökkentették 12-ről 10.

A legutóbb E (Supercharge) nerf azonban kissé erősre sikeredett, ezért ezt visszavonták, vagyis az E CD-jét újfent fél másodperccel csökkenti minden egyes alaptámadás a korábbi 0,25 helyett. Ha belegondolunk, tényleg sok lett volna, hiszen így lényegében kétszer annyi alaptámadás kellett volna, hogy egy egyébként 16 másodperces CD-t csökkentsünk.


Zac-nek két korábbi változtatása volt érvényben a PBE szerveren, melyeket most visszavonták. Ezek egyike a Q-ját érintette (Stretching Strikes), eddig 50%-os AP ráta volt rajta, most ezt ismét 30%-ra állították vissza. Hasonlóan az ultija (Let's Bounce) is 100%-os AP rátával rendelkezett, melyet most visszavittek 70%-ra. 

A Lost Chapter is változik újfent. Egyrészt új receptje lesz, az eddigi egy Amplifying Tome helyett kettő fog kelleni, valamint egy Saphire Crystal és 80 arany. A tárgy által nyújtott AP mennyiségét 35-ről 40-re emelik.

Egy általam egyébként régóta várt változtatás jött be a játékba még tárgyak terén.  A Muramana és a Seraph's Embrace eddig konkrétan 0 aranyat ért, vagyis ha kifejlesztettük a tárgyat és mondjuk lategame-ben valami másra akartuk cserélni, akkor semmit nem kaptunk érte. Persze nem túl gyakori eset, de mégis előfordulhat, ilyenkor pedig elég büntető lehet, hogy annyi aranyat beleölünk, valamint időt, hogy felstackeljük és a végén semmit nem ér, ha lecserélnénk.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?