Belenéztek az érkező Monster Hunt fájlokba - Érdekes, eddig sosem látott lapokat találtak

Belenéztek az érkező Monster Hunt fájlokba - Érdekes, eddig sosem látott lapokat találtak

Aréna exkluzív kártyák, teszt és játékmesteri lapok. A nagy részükről egyelőre azt se tudjuk mire lesz jó.

A tegnapi nap folyamán bizonyos szervereken elindult egy patch, amit aztán szinte azonnal vissza is vontak. A frissítés minden bizonnyal a Monster Huntot készítette volna elő, viszont valami gond volt és egy kicsit eltolták az egészet. Persze Hearthstonetopdecks munkatársai igencsak résen voltak, ha pedig kaptak egy adatcsomagot, akkor abban egy picit szétnéztek és igencsak érdekes dolgokat találtak. Bekerültek azok az aréna kártyák, amiket végül nem szavazott meg a közönség tavaly a BlizzCon-on. Vagy 300 'Slush' kártya is a kliensbe vándorolt, akármit is jelentsen ez. Végül pedig pár olyan is nyilvánosságra került, ami szinte biztos, hogy GM lap és szorosan kapcsolódik a fejlesztéshez. Node lássuk, mit is találtak. Figyelem, az itt látható kártyák lehet semmit nem jelentenek, lehet soha nem láthatjuk őket a játékban.

Aréna exkluzív kártyák

A Kobolds kiegészítő utolsó heteiben az aréna keretein belül láthattunk pár, csak ott használható lapot. Anno ezeket a közösség a BlizzCon ideje alatt választhatta ki és a legnépszerűbbek ténylegesen elérhetőkké váltak a draft során. Most viszont a futottak még kategória is bekerült, így lehet nemsokára megint felfrissül picit az aréna.

Slush kártyák

Egy hatalmas adag lap került be, SLUSH címszó alatt. Vélhetően ezek azok a kártyák, amiket teszteltek, de végül nem voltak elég jók, hogy bekerüljenek az 'éles' kiegészítőbe. Viszont lehet, hogy egyszer, egy Tavern Brawl vagy valamilyen különleges esemény során majd használhatjuk őket.

Teszt Kártyák

Ebből a fajtából is bepakoltak egy tonnányit. Első ránézésre ezek GM lapok, amiket arra használtak, hogy a játék alapmechanikáit teszteljék, az viszont biztos, hogy ezek nem valók halandó játékos kezébe.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!