Pro Clubs csapat után 1v1 játékosokat igazolt az MTK Budapest

A kék fehérek három 1v1 játékossal bővítették az e-sport együttesüket.

Mondhatni az MTK Budapest volt az első akik ősszel beléptek az e-sport világába a hagyományos sportklubok közül, egy válogatóversennyel indították útjára a szakosztályukat. Azóta a Hungarian Pro Clubs League (magyar bajnokság) meghatározó csapátává vált. Azonban az 1v1 Ultimate Team sokkal népszerűbb a világon, rengeten versenyt rendeznek belőle és a legtöbb külföldi klub is ezekben a sorozatokban indít saját játékost. Úgy tűnik elérkezett az MTK-nál is az idő, hogy 3 fiatalnak lehetőséget teremtsen ebben a játékmódban.

Az új igazolások

Majorosi Krisztián

A HPCL követőinek nem lehet ismeretlen a fiatalember, a 22 éves játékos a Pro Clubs csapatban is játszik. Először 1v1-ben a válogatóversenyen próbálta ki magát élesben, aztán a V4 Future Sports Festival selejtezőjén elért harmadik helyezése az eddigi legjobb eredmény, de ezek után sokkal aktívabb lesz valószínűleg.

Gódor Donát

A 18 éves játékos szintén az MTK válogatóversenyén tűnt fel először a nagyközönség előtt és rögtön ki is használta az alkalmat, hiszen megnyerte a kiírást. A 18 éves végzős diák 4 éve nyűzi a FIFA-t, mind PS-en, mind pedig Xboxon. Külön érdekesség, hogy ő is jelen van a Pro Clubs ligában, azonban az egyik legnagyobb ellenfél, a Zylex Esportnál rúgja a virtuális bőrt.

Nagy Dávid

Mindössze 15 évesen került az MTK-hoz. Nagy meglepetésre ő is a válogatóversenyen hívta fel magára a figyelmet ügyes játékával. Fiatal kora ellenére nagy tehetségnek tartják, és sokan a Pro Clubs egyik legjobb játékosát látják benne. Három éve tolja PS4-en a FIFA sorozatot.

A három e-sportoló a lehető legtöbb online és offline versenyen jelenik majd meg az MTK Budapest színeiben.

A képek az MTK Budapest hivatalos weboldaláról származnak.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!