Külön kapszulával, küldetésekkel és egy új Idézők szurdokával vár minket az MSI!

Külön kapszulával, küldetésekkel és egy új Idézők szurdokával vár minket az MSI!

Emellett persze egyéb tartalmakkal is gazdagodhatunk az esemény alatt, változik a pálya, íme a részletek!

Napokon belül kezdődik az MSI, és vele együtt jönnek az új tartalmak is a kliensbe. A pályán már most látni zászlókat, a logó is bekerül az ösvényekre, de nem ezek lesznek az egyetlen újdonságok a játékban. A korábban már bejelentett és bemutatott Conqueror Varus is érkezik, tavaly ezt a szerepet Karma töltötte be.

Megvillantották az új hőst is az MSI hype videójában!

Még mindig nem sokat tudni az új hősről, de a Riot szeret apró morzsaszemeket elrejteni, ahol csak lehet. Az MSI hype videója sem lehetett kivétel.

A Varus skin 975 RP-be fog kerülni, míg a Conqueror Ward skin 640 RP-t kóstál. Ez azért is fontos, hiszen az MSI alap díjazása "mindössze" 250 000 dollár, azonban minden Varus és ward skin értékéből 25% a nyereményalapot gyarapítja. A Riot előrejelzései szerint ez legalább 750 000 dollárra tehető majd, így biztos, hogy eléri az egymillió dolláros összdíjazást a verseny. Ugyanúgy elérhető lesz a tavalyi ward skin, ám az nem fog hozzáadódni a nyereményalaphoz. Ha szeretnénk bármelyiket is beszerezni, akkor most jött el ennek a lehetősége.

Ha valaki az esemény alatt teszi ezt meg, az egy külön keretet is kap mellé a töltőképernyő alatt és egy ikont is, ha a Conqueror Varus Bundle-t veszi meg. Varus a jövőbeli MSI-okon is elérhető lesz, de a Bundle nem. A csomag tartalma tehát maga a skin, a ward skin, az ikon és az említett képkeret ami így néz ki .

Aki esetleg nem akarja a teljes csomagot megvenni, csak a skint és a ward skint, az esemény végeztével ők is megkapják majd az ikont és a keretet. Az egyetlen különbség a kettő között az, hogy aki a bundle-t veszi meg, az azonnal megkap mindent.

Küldetéseket is kapunk az MSI ideje alatt, amiket május elsejétől kezdhetünk el és egészen májust 21-ig tartanak majd. Ezekért a küldetésekért kék esszenciát, hextech ládákat, kulcsokat és még sok minden mást kaphatunk. Emellett lesz egy akárhányszor megismételhető küldetés az elkötelezett játékosoknak, hogy támogassák kedvenc csapatukat az MSI rajongói harcban. Ha az összeset teljesítjük, akkor egy külön emote-ot fogunk kapni.

Nézzük akkor a rajongói csatát is a különböző régiók csapatai között, akik részt vesznek az MSI-on. Mi játékosok is küzdhetünk értük azzal, hogy küldetéseket teljesítünk és még ingyen meg is kapjuk a saját régiónk ikonját, esetünkben a Fnatic-ét. Ha más régiót szeretnénk támogatni, azért már fizetni kell 250 RP-t, aminek 50%-át a csapat kapja meg.

Az egyes rajongói pontok ellensúlyozva lesznek a lakosságszám alapján, hogy igazságos legyen a csata és bárki nyerhessen. Ha csak simán küldetéseket akarunk teljesíteni magunknak, akkor nem kell viselnünk az ikont, de ha egy adott régiót szeretnénk támogatni ebben a csatában, akkor igen. A csata éppen aktuális állását folyamatosan közölni fogják a hivatalos streamen, a meccsek alatt. Ha az a csapat nyeri az MSI-t, akinek az ikonját viseljük, akkor egy három napos XP-boostot kapunk ingyen és egy különleges küldetést az esemény után, ahol egy exkluzív győztes ikont szerezhetünk meg.

Emote-okkal is kifejezhetjük rajongásunkat az egyes csapatok iránt, hasonlóan, mint tavaly a VB-n. Ezeknek darabja 450 RP-be kerül, ennek a 30%-a közvetlenül a csapathoz kerül.

Külön kapszulákat is kap az MSI. Ezeket is május elsejétől érhetjük el a kliensen belül. 675 RP-be fog kerülni és garantáltan legalább 750 RP értékben kapunk belőle skintöredékeket, amiből az egyik biztosan e-sport témájú lesz. Ebbe a kalapba a Fnatic, TPA, SKT, SSW, Challenger és Conqueror Karma skinek tartóznak bele. Minden nem limitált, nem mitikus 750 RP feletti értékű skin azonos eséllyel eshet.

A drágakövek és drágakő skinek esési esélye másfélszerezve lesz ez idő alatt, emellett pedig a rossz szerencse elleni védelem is érvényben lesz, teht 4,5% eséllyel kaphatunk drágakövet és minden 34. kapszulában biztosan lesz legalább egy. Aki pedig csomagban venne kapszulákat, a négyes csomag mellé még egy Masterwork Chest is jár, amiből csak kozmetikát lehet nyitni, hőst nem.

Végezetül, nézzük miben is változik pontosan a pálya kinézete! Az MSI logója bekerül az ösvényre, változik a Baron kinézete is, és MSI zászlókat fogunk kapni.


KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!