Megvillantották az új hőst is az MSI hype videójában!

Megvillantották az új hőst is az MSI hype videójában!

Még mindig nem sokat tudni az új hősről, de a Riot szeret apró morzsaszemeket elrejteni, ahol csak lehet. Az MSI hype videója sem lehetett kivétel.

A Riot Games egy nagyon látványos hype videót rakott össze a május harmadikán induló MSI-ra, ahol egy történetet mesélnek el nekünk.  A világ leghíresebb csatáit mutatják be nekünk, valamint a legtehetségesebb játékosokat is, jellemző hőseik mellett. 

Az új hős valószínűleg egy ördögrája lesz, ráadásul Battlecast Skinnel!

Nem ez lenne az első olyan alkalom, hogy a Riot már idő előtt utalgatásokat tesz a legújabb hősre. Bár még csak az internet népe találgat, de korábban is betaláltak már nem egyszer.

Van itt minden, Elise egy hatalmas smite-tal célozza a Baront, ami Napponra utal, Kha'Zix darabjaira szedi ellenfeleit, míg Azir egy egész sereget irányít, nem csak azt a pár katonát. Ám a videó lényegi része számunkra mégis csak a 45. másodpercben jön el, amikor feltűnik a képen Janna. Ez a jelenet ugyanis egy tóparton van és no lám ki van a tóban? Jó eséllyel a legújabb hős sziluettje, ahogyan éppen kiemelkedik a vízből.

Ha túl gyors lenne a jelenet, itt van egy kép is, ahol biztosan megtaláljátok őt.

Az a félelmetes szörny jelenleg semmilyen olyan vízi hősre nem hasonlít, amit már ismerünk, tehát az eddig elmondottak alapján jó eséllyel az új karakter lehet. A másik pedig, hogy ez annyira Riotos húzás lenne, hogy mindenhova odateszik az árulkodó jeleket. A jelek szerint egy agresszív mélytengeri support lesz, ugyanis az eddigi képek mind a víz motívumot jelenítették meg. 

Hogy ténylegesen rája lesz-e az jó kérdés, de egy kicsit emlékeztet a Call of Cthulhura is az a kinézet, ahol tipikusan ősi, nagy hatalmú vízi szörnyek és istenek járják a föld felszínét. Az biztos, hogy elég sötét hangulatú lesz a karakter és egyre kíváncsibban várjuk, miként is fog kinézni pontosan.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!