Nézd meg a God of War legdurvább kivégzéseit!

Kratos nem viccel, ha gyilkolásról van szó. 

Most már nyugodt szívvel mondhatjuk, hogy az idei év eddigi legnagyobb durranása a God of War, ami intenzív harcaival, lenyűgöző látványvilágával és izgalmas sztorijával minket is lenyűgözött. A temérdek újítás mellett azért vannak olyan dolgok is a játékban, amik szemernyit sem változtak, maximum csak még jobbak lettek, például pontosan ilyen az a fajta brutalitás, ami évek óta Kratos sajátja. A Gamespot munkatársai most ezek közül szedték össze a legdurvább megmozdulásokat.  

A Santa Monica Studios játéka nem mellesleg valami elképesztően nagy siker lett. Mi is beszámoltunk arról, ahogy a fejlesztésért felelős Cory Barlog örömkönnyek között szembesült a God of War rendkívül pozitív fogadtatásával, ráadásul a sajtó munkatársai mellett a játékosok is teljesen oda vannak érte. Ami külön öröm, hogy a legendás God of War III-hoz viszonyítva az új részből 35%-kal többet adtak el az Egyesült Királyságban és ez kizárólag a dobozos változatokra vonatkozik. 

Ennek az is lett az eredménye, hogy hirtelen a brit eladási lista élére ugrott a játék és egyúttal maga mögé utasította a hetek óta ott trónoló Far Cry 5-öt. Ráadásul mindez úgy sikerült neki, hogy kizárólag PlayStation 4-re érhető el, míg a Ubisoft címe PC-re, PlayStation 4-re és XBOX One-ra is.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!