Ma mutatkozik be először az új WiLD felállás a SEC 7. szezonjában!

Ma mutatkozik be először az új WiLD felállás a SEC 7. szezonjában!

A WiLD papíron nagyon jól néz ki, de tétmeccsen még nem volt alkalmuk bemutatkozni. A mai SEC kvalifikáció lesz az első megmérettetésük, amit közvetíteni is fogunk!

Nagy igazolásokon van túl a WiLD by Lagardère Sports, ugyanis az elmúlt hetekben topon és a dzsungelben új játékosokat igazoltak.

Topra Carabon helyére érkezett MarineHBS a Team Horizon Reapersből. Marine megjárta mind a két MEB döntőt, az egyiket meg is nyerte, de ezen kívül számos más versenyen is jelen volt, legyen az akár a Roadshow, vagy az EBL, sőt tavaly év elején még egy zágrábi lanon is szerencsét próbált csapatával. Több mint 1,5 éves kék-fekete időszakát zárta le nemrég, amikor a vadakhoz csatlakozott.

A másik pozíció, ahol változás történt, az a dzsungel. Korábban ezt a helyet Sick foglalta el, ám az ő helyére alig két hete érkezett a fiatal tehetség, Paresz. Paresz elmúlt egy-két éve változékonyabb volt, mint Marine-é, ő ugyanis a One Piece-el kezdte el igazi pályafutását, amiből később Afterglow lett, de az EBL előtt ő is a THR-hez igazolt. Bár még nagyon fiatal és kevesebb tapasztalattal rendelkezik a profi meccseken, mint Marine, rátermettségét már nem egyszer bizonyította, sokan őt hívják az új bluerzornak.

Papíron tehát nagyon jól néz ki jelenleg a WiLD felállása, hiszen miden továbbra is Meight van, az alsó ösvény párosát pedig hi im mate és hextasy alkotja. Ilyet azonban már nemzetközi szinten is számtalanszor láttunk, hogy a jó játékosok nem feltétlenül tudtak együtt működni, tehát az igazi teszt még hátra van. Sokat azonban már nem kell várni rá, a mai napon ugyanis kezdetét veszi a SEC (Southeast Europe Championship) hetedik szezonja, aminek első kvalifikációján a WiLD is indul. 

A mezőny egyelőre kedvező lehet nekik, bár két viszonylag ismertebb csapat már nevezett, a román Nexus WAR, valamint a szerb x25, akikkel már találkoztak korábban az EBL sorány is. A kvalifikáició ma délután 1 órától indul és közvetítés is lesz róla a Magyar EsportTV jóvoltából, ahol két Bo1-et, valamint a Bo3-as döntőt fogjuk közvetíteni nektek az alábbi csatornán.

Nézd meg esporthuLOL élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

Csatlakozzatok ti is és kövessétek végig az új WiLD, valamint a SEC hetedik szezonjának első meccseit!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!