Sokat csiszoltak a Detroit Become Human látványvilágán

Sokat csiszoltak a Detroit Become Human látványvilágán

Bár már a korábbi változatba is nehezen lehetett volna belekötni.

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a májusi játékmegjelenések közül kiemelkedik a Quantic Dream gyermekének számító Detroit Become Human, amit egy kiadós cikkben már be is mutattunk nektek. Most pedig az IGN-nek hála egy összehasonlító videóban nézhetjük meg, hogy a 2016-os első anyagokhoz viszonyítva mennyit változott a játék, aminek demója pár napja már elérhető a PlayStation Store-ban. 


Ebből is látható, hogy a játékiparban olykor mennyire sokat jelent a hosszabbra nyúlt fejlesztési idő, ugyanis ilyenkor bőven van a fejlesztőknek lehetősége arra, hogy egy sokkal komplexeb látványvilágot rakhassanak össze. Az igazán élesszemű olvasóink egyébként számtalan különbséget szúrhatnak ki, amiből tisztán látszik, hogy vizuálisan egy közel tökéletesre csiszolt kalandban lesz részünk május végén. 

Szerencsére a Quantic Dream játéka bizonyos szempontból ugyanolyan lesz, mint a korábbi címeik, azaz döntéseink jelentős hatással lesznek a történet alakulására, amiben így annyi elágazási lehetőség lesz, hogy már a több lehetséges kimenetel megnézéséért is érdemes lesz jó pár alkalommal újrajátszani. A Detroit Become Human egyébként május 25-én jelenik meg PlayStation 4-re.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!