Újból bajban a HR, Woxic-tól megint megtagadták a vízumot

Újból bajban a HR, Woxic-tól megint megtagadták a vízumot

Törökországból szinte lehetetlen elutazni az amerikai versenyekre.

Az utolsó körben, hatalmas izgalmak közepette jutott tovább a HellRaisers az EPL LAN döntőjébe. DeadFoxék megismételték azt, amit tavaly is, -és ezúttal nem Odense-be, hanem Dallas-ba kéne utazniuk a döntő miatt.

Sajnos -ahogy ezt már megszokhattuk- a török játékosoknak elképesztő nehéz dolguk van megszerezni az útlevelet és ennek megint a HR issza meg a levét. Woxic-nak ugyanis azt mondták, hogy csak június 13-tól tudnak neki vízumot adni, ami már bőven késő lenne.

"Sajnos, megint nem sikerült US vízumot kérnem Törökországban. Jelenleg nem lehet időpontot kérni egészen június 13-ig, de nekem a következő 15 napban meg kéne szereznem az útlevelemet. Elmegyek Ukrajnába és megpróbálok ott jelentkezni, remélhetőleg nem kell még egy versenyt kihagyjak a vízumom miatt."

Így tehát megint nem fest túl rózsásan a HellRaisers helyzete, hiszen párszor előfordult már, hogy a török AWP-s nem tudott elmenni a csapattal, de akkor vagy rosszul teljesítettek egy beugróval vagy inkább el sem utaztak a tornára. Reméljük, hogy Ukrajnában sikerrel jár woxic és nem kell Bencééknek még egy versenyt feláldozni csak azért, mert a két országnak kimondottan rossz a kapcsolata. A döntő május 14-én kezdődik, így még van kicsit több mint egy hete, hogy megszerezze az útlevelet, elutazzon Amerikába és még gyakorolni is tudjon a társakkal kicsit. Továbbra is követjük az eseményeket és reméljük, hogy jó hírekkel szolgálhatunk pár nap múlva.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!