Egy 14 éves srác nyerte az FPL Challangert

Egy 14 éves srác nyerte az FPL Challangert

Egészen elképesztő tehetségek kerülnek ki a legfiatalabbak közül is.

A Faceit Pro League tényleg a fiatalok legjobb esélye arra, hogy kitörjenek és kergethessék az e-sportról szőtt álmaikat. Ezúttal az amerikai FPL-be jutott be egy 14 éves srác, név szerint -oBo-.

"Gratulálunk oBo-nak, aki megnyerte a áprilisi FPL-Challengert, amivel bebiztosította a helyét az FPL-ben. Valószínűleg még sokat fogunk hallani róla a jövőben is."

Az FPL előtti Challenger ligát is páratlan statokkal zárta. A 62%-os winrate, 1.2-es K/D és 46% headshot ráta magáért beszél. Egészen elképesztő, hogy már 14 évesen az FPL-ben játszhat és reméljük nem sieti el a dolgokat, hiszen tényleg rengeteg ideje van fejlődni és hamarosan akár egy csapathoz is leigazolni. Természetesen a profi e-sportolók élete nem mindig habos torta, ilyen fiatalon pedig lehet, hogy még az általános iskolát sem fejezte be oBo. Sok más játékos is belebukott ebbe, mert előfordulhat, hogy nem mehetnek el versenyekre az életkoruk miatt vagy a tanulmányok egyszerűen fontosabbak az életükben. Azt sem szabad elfelejteni, hogy a profi CS:GO egy munka, amely komoly odaadást és időt igényel ilyen fiatalon pedig még nem lenne szabad fejest ugrani a mókuskerékbe. Ha mégis így dönt és egy csapat le is igazolja őt, akkor hasonló sikereket kívánunk neki, mint frozennek, aki 13 éves kora óta űzi a profik életét és sokszor ilyen fiatalon is a csapat húzóembere. Valószínűleg hallunk még oBo-ról a jövőben is, akit már most az amerikai szcéna nagy reményeként tartanak számon.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!