Ismerjétek meg közelebbről Lunarat, az erdő védelmezőjét

Ismerjétek meg közelebbről Lunarat, az erdő védelmezőjét

Lunara, az alternatív Druid hősnő nem a Hearthstone berkein belül debütált először.

A Witchwood megjelenését követően ismerhettük meg meg Malfurion másik változatát, azaz az alternatív hősnőt: Lunarat. Mivel a Druid volt az utolsó olyan karakter, aki addig a pontig nem rendelkezett semmi ilyesmivel (mindeközben vannak már olyan hősök is, akik nem csak 1 alternatívát kaptak eddig), várható volt egy olyan karakter megjelenése, aki kisegíti Malfuriont. Így toppant be Lunara a Hearthstone világába, a most következő írásban pedig szeretnénk bemutatni közelebbről ezt a harcos hercegnőt, ugyanis biztos vannak olyanok, akik nem találkoztak még vele.

Ki is Lunara?

Lunara a druidák nemzetségéből származó Cenariusnak az elsőszülött lánya. Azoknak, akiknek nem lenne ismerős ez a név a Heartshtone világán kívül, eláruljuk, hogy Cenarius a Warcraft univerzum egy igen fontos alakja. Szülei az istennő Elune és a bölcs ősi őrző, Malorne. Lunara tehát igen erős felmenőkkel rendelkezik, nem is csoda, hogy maga is ilyen fáradhatatlan. Ugyanúgy, mint testvére, ő is a természet, az erdők védelmezésére tette fel az életét. Viszont hasonlósága itt vele véget ér, ugyanis Lunara inkább apjára ütött temperamentumában: egy rettenthetetlen védelmező lelke lakozik benne, aki nem riad vissza attól, ha használnia kell a dárdáit.

Heroes of the Storm - a kezdetek kezdete

Lunara viszont nem olyan, mint a legtöbb Hearthstone hős. Nagyon kevés információval rendelkezünk még róla, ami abból fakad, hogy először nem a World of Warcraft világában találkozhattunk vele, hanem az abból kialakult Brawler játékban, a Heroes of the Stormban. Később azonban, a Legion kiegészítővel már a WoW-ba is bekerült, attól a naptól kezdve Dreamgrove-ban lehet vele találkozni, ahol Cenarius legtöbb követőjét meg lehet találni.Kétség sem férhet azonban hozzá, hogy Lunara nagyobb szerepet fog betölteni az elkövetkező WoW kiegészítőkben, így remélhetőleg nemsokára több információval gazdagszunk majd róla. A végén még az is bekövetkezhet, hogy erre a fordulópontra nem kell annyit várnunk, mint ahogy azt eredetileg gondoltuk. A Blizzard ugyanis nemrég jelentette be, hogy a Heroes of the Stormhoz narratívát tervez, amelynek célja a lore, azaz a hősök élettörténetek kiépítése lesz. 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!