Így kommunikál a HellRaisers egy döntő pálya alatt

Így kommunikál a HellRaisers egy döntő pálya alatt

A HR megosztotta velünk a North ellen megnyert kupa utolsó pályájának Teamspeak beszélgetését, amihez hasonlót már régóta nem hallhattunk.

Sajnos mostanában, ami egy versenyen elhangzik a Teamspeak-en az ott is marad, mivel egy ideje már egyik csapat sem teszi közzé a beszélgetéseket, ahogy a rendezők sem veszik fel, hogy éppen miről tárgyalnak a játékosok. Ez részben érthető, hiszen lehet, hogy olyan dolgokat említenek meg, amiket kihasználhatnak más csapatok, de jelenleg a legerősebb taktikával rendelkező Astralis irányítója, Gla1ve is inkább arra szavazna, hogy ezek visszatérjenek.

Később azért elmondja, hogy jó lenne, ha kb. fél évet várnának vele mielőtt kikerül a nyilvánosság elé, de a profi csapatoknak is fordítót kéne bérelniük, ami nem biztos, hogy megérné. De térjünk is vissza a videóra, hiszen a HR a North ellen megnyert Bets.net kupa döntőjének utolsó pályáját, név szerint Infernot osztotta meg velünk, amiben volt öröm, szenvedés és a végén még több öröm, hiszen hosszabbításba sikerült legyűrniük a dán gárdát, túl sok mindent nem lehet hozzáfűzni a videóhoz, ahol természetesen angolul beszélnek, mondjuk néha törökül és ukránul is, úgyhogy, aki elsajátította valamelyik nyelvet az a videó nagy részét érteni fogja:

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!