A FACEIT kezébe veszi a Major kvalifikációt

A FACEIT kezébe veszi a Major kvalifikációt

A London Major szervezői bejelentették a Minorok menetrendjét.

A Majorök történelme során először lesz minden Minor egy tető alatt. A FACEIT mint az online selejtezőkhöz szükséges platform szolgáltatója úgy döntött, hogy ők rendezik a teljes kvalifikációt, beleértve a Minorokat is, ráadásul mindezt a londoni Twickenham stadionban. A helyszínről érdemes tudni, hogy az angol rögbiszövetség tulajdona és 24 órán át elérhető gyakorlószobákat, két beltéri színpadot, egy edzőtermet és egy séfet is magába foglal; -ami valljuk be igen jó vendéglátás lesz a 32 szerencsés csapatnak.

Jövőhét hétfőn (május 14.) indulnak a Major kvalik, júliusban pedig jönnek a Minorok: 7-én az amerikaival kezdődik a sor, és az európaival ér véget 22-én. A szervezők szerint sok előnye lehet annak, hogy egy fizikai helyen rendezik mindet, többek között könnyebben megismerhetik egymást és gyakorolhatnak, tanulhatnak a különböző régiók játékosai a másiktól. Nem szabad elfelejteni, hogy aki részt vehet a Minoron, az két hónappal később aligha találkozik vízumproblémával és részt vehet a Majorön is, ami praktikus megoldás a korábbi tapasztalatok elkerülésére.

Minden Minor 50 000 dolláros összdíjazással bír és 8-8 csapat versenyez majd a 2-2 továbbjutó helyért, ami egyenesen az 1 milliós FACEIT Majort jelenti. Az online selejtezőkre egyébként még lehet nevezni a FACEIT oldalán. Ázsián kívül minden régióban nyílt és zárt részre van bontva ez a szakasz, míg tőlünk keletebbre csak előbbi van, azaz ők egyenesen a Minorra mennek.

A twickenhami versenysorozat menetrendje a következő:

Amerikai Minor - július 7-11.
CIS Minor - július 10-13.
Ázsia Minor - július 16-20.
Európai Minor - július 19-22.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!