Hirdetés

Megérkeztek a legújabb méhecskés emoteok + érdekességek

A legújabb őrület a Beemo, és persze a témájába illő három emote.

Hirdetés

Amióta az emoteok bekerültek a játékba, vannak, akik fanatikusan, míg mások pedig szimpla kedvtelésből, vagy tetszésből gyűjtik azokat. Jelenleg 43 megvásárolható emote található a játékban. Ezen felül vannak még a szintlépésekért járóak, illetve azon legacy emoteok, melyek nem vásárolhatóak meg, hanem csak kinyithatóak a Hextech ládákból, vagy Honor kapszulákból. Az utóbbi, meg nem vásárolhatóakból 27 darab van, szintlépések után beszerezhetőből pedig összesen 20 darab. Ezen felül még található a játékban kék esszenciáért időnként beszerezhető, illetve nem beszerezhető emote is. Amennyiben mindet összeadjuk, összesen 111 nem e-sport témájú emote van, és akkor még azokról nem is beszéltünk, melyek e-sport beállítottságúak.

Beemo skinjét már 5 teljes évvel ezelőtt "megjósolták"!

Ráadásul nem ő az egyetlen, akit a közösség álmai ihlettek, a Riot azért ha nem is napi szinten, de figyel ezekre, -és pár szerencsés ember elképzelése valóra is válik.

Míg Teemo legújabb hőskinézetétől mindenki elájult hogy milyen cuki, a tematikájába illő emoteok is valami hasonló reményekkel és álmokkal érkeztek, hogy közel azonos érzelmeket váltsanak ki a játékosokból. Az áruk már a megszokott 450 RP, azonban ha most csomagként vásároljuk meg őket, akkor 44%-ot tudunk spórolni, így a teljes 1350 RP helyett 750 RP-ért lehet miénk a 3 kis cukiság, akciós áron egészen május 31-ig.bee

Ti beszereztétek már őket?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?