Megéri megvenni a prémium KV-2-t?

Megéri megvenni a prémium KV-2-t?

A KV-2 Valhallan Ragnarok -vagy röviden KV-2 (R)- egy egyedi álcafestéssel és prémium szorzóval rendelkező különleges harckocsi lesz. De vajon érdemes lesz rá pénzt áldozni?

A KV-2 (R) a mai napon került be a Premium Shop-ba, és harminc napig lesz megvásárolható az alapcsomag részeként 8000 forintért (vagy pár ezer forintért drágábban, ha más ajánlatot választunk).

KV-2 Valhallan Ragnarok

A harckocsi gyakorlatilag ugyanazt tudja, mint a normál KV-2, -tehát a paraméterekben eltérés nincs, így egyéb különbségeket kell keresnünk. Először is a KV-2 (R) egy 100%-os BIA képességgel rendelkező legénységgel kezd, másodszor pedig prémium kreditszorzóval rendelkezik, így nyilvánvalóan alkalmas lehet farmolásra mind random csatában, mind egyéb játékmódokban. A kreditszerzés szempontjából a KV-2 (R)-ről egyelőre sok mindent nem mondhatunk, de a vbaddict adatai alapján 5.500 kreditet hoz a konyhára a normál KV-2. Mindez arra enged következtetni, hogy a KV-2 (R)-rel sem fogunk túl sokat keresni.

Megér ez a kis plusz előny és az egyedi álcafestés 8000 ezer forintot? Tegyük fel máshogy a kérdést. Megér-e csatánként +50% kredit 8000 forintot? Szerintem nem, de biztosan sokan lesznek, akik élnek majd a lehetőséggel, -és be kell valljam: annak ellenére, hogy tudom, hogy ez egy hatalmas lehúzás mégis eljátszok a vásárlás gondolatával.

Összességében ez egy meglepően könnyű pénzszerzési lehetőség a Wargaming-nek, és vélhetően attól függően fogunk még hasonló ajánlatokat kapni a jövőben, hogy erre mennyien csapnak le. Arra szeretnék utalni, hogy amennyiben kevesen vásárolják meg, akkor talán észbe kapnak és esetleg más tartalmat is kiadnak majd (ennél bármi jobb lenne), míg ellenkező esetben elárasztanak minket a méregdrága prémium festések és prémium szorzós normál tankok.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Galéria

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.