Korea vs. Kína döntője lesz az MSI-nek!

Korea vs. Kína döntője lesz az MSI-nek!

Bár sok meglepetést kaptunk az idei MSI-on, a döntőre helyreállt a rend és a koreai Kingzone néz farkasszemet az RNG-vel!

Pénteken már lezajlott az első elődöntő az RNG és a Fnatic között. Bár voltak szorosabb meccsek, végül az eredmény egy egyoldalú 3-0 lett az RNG javára: Rekkles-ék nem tudták megfogni Uziékat. A tegnapi Kingzone vs Flash Wolves már egy fokkal szorosabb volt, de nem sokkal.

Hiába Rekkles pentája, kevés volt Uziék ellen

Hodi | 18/05/19 15:20 Pénteken már az elődöntőkkel folytatódott az idei MSI, immáron a francia fővárosból, Párizsból. Mint mindig, a helyi közönség megint kitett magáért, elképesztően jó hangulatot teremtettek az arénába, azt pedig külön jó volt látni, hogy akadtak a helyszínen távol-keleti csapatoknak szurkoló fiatalok is.

Az első mérkőzésen a Kingzone alig adott át bármit is Maple-éknek, tornyot nem is buktak, pedig a meccs 43 percig tartott. Majdnem 20 ezer arany előnnyel fejezték be a Nexust.

Másodjára már visszavágott a Flash Wolves, nem akarták győzelem nélkül zárni a szériát. Betty megállíthatatlan volt ezúttal a late game Kai'Sa-n és elolvasztott mindenkit, aki szembe állt vele. Ez is egyoldalúra sikerült, -igaz a KZ elhozott egy tornyot, de azon kívül semmit.

Harmadjára mindkét csapat felszívta magát, de az előny ettől függetlenül a Kingzone-nál volt szinte végig. Egy rossz inhibitor torony védelmet követően két FW tag is elesett, Khan Jayce-e aprított, -innen pedig befejezték a mérkőzést.

Az utolsó összecsapásra már láthatóan nem maradt sok minden a Flash Wolves-ban, a KZ egyszerűen átgázolt rajtuk, kevesebb mint 35 perc alatt. Tornyot ezúttal sem buktak a koreaiak, és az életüket is mindössze ötször adták, ezzel pedig 3-1-re nyerte a szériát a koreai gárda.

Ma pedig folytatjuk az MSI 2018 döntőjével szintén Párizsból, ahol a kínai RNG és a koreai Kingzone küzd meg. Érdekes lesz az összecsapás, ugyanis mindkét csapatnál hatalmas nevek vannak, akik még semmit nem nyertek nemzetközi szinten, hiába dominálták régiójukat. PraY és Gorilla már évek óta küzd ez ellen, ahogyan Uzi is! Vajon melyiküknél fog ma megszakadni ez a szerencsétlen sorozat. Az adás délben kezdődött, -ne maradjatok le róla, csatlakozzatok ti is, ezt nem akarjátok kihagyni majd!
Nézd meg Riot Games élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!