Hét találat AKM-mel és még mindig él az ellenfelünk? Jelenleg könnyedén előfordulhat!

Hét találat AKM-mel és még mindig él az ellenfelünk? Jelenleg könnyedén előfordulhat!

Sajnos a végtagok még mindig útban vannak, a megígért változtatások pedig még a kanyarban sincsenek.

Pár hónappal ezelőtt a PUBG Corp. egy régóta várt újdonságot jelentett be, ami egy komoly és idegesítő problémát oldott volna meg. Ez nem más, mint a végtag penetráció, ami annyit tesz, hogy ha valakit ellövünk a kezén vagy a lábán, a golyó könnyedén áthatol a testén és akár a mögötte lévő játékost is eltalálhatja. Erre leginkább nem is ezért volt szükség, hanem a karakterek kéz tartása miatt, hiszen a felsőtestet és a fej egy részét folyamatosan kitakarják a kezükkel, ha éppen jobbra vagy balra dőlünk.

A végtagok és a járművek sem blokkolják majd lövéseinket az új patch után

Régóta kért változtatás fog bekerülni a héten, de ez még mindig egy picit karcsú.

Ez a változtatás -amit mi is örömhírként jelentettünk be- végül nem jutott el az éles szerverig, így a mai napig ugyanazzal a problémával küzdünk. Erről nemrég WackyJacky is csinált egy videót, hiszen ő is abszurdnak tartja, hogy egy pisztollyal 15(!) alkalommal kell ellőnünk valakinek a kézfejét, ahhoz hogy meghaljon. Ennyi lövés után az ellenfelünk már a saját kezén át is eltudna lőni minket, hiszen akkora lyuk tátongana ott. Természetesen, nem kell teljesen követnie a valóságot egy játéknak, de az teljesen nevetséges, hogy az AWM-vel például háromszor kell ellőni valakinek a kézfejét, hogy végre meghaljon, míg szinte minden más esetben egyhitel a fegyver.

A videóban több fegyvert is letesztel Wacky, ami közül az előbb említett pisztoly és az AWM a legdurvább, de egy AKM-mel is minimum nyolcszor kell ellőnünk valakit, míg a Crossbow-val -ami hármas helmetre is azonnal gyilkol: összesen négyszer kell meglőni valakinek a kéz-, vagy lábfejét.

Ha egyelőre mást nem tudnak csinálni, legalább kiegyenlíthetnék a kézfej és a kar további részének sebzés szorzóját, amivel csak 4-5 golyó kellene az AKM-ből is. A legjobb megoldás persze a végtag átütés lenne, de valamilyen probléma miatt ez még biztos késik, így tényleg érdemes lenne kicsit befoltozni a játék egyik legidegesítőbb problémáját.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!