Nyerj VIP jegyet az idei Tankfest-re!

Nyerj VIP jegyet az idei Tankfest-re!

Nem csak a VIP belépő előnyeit élvezheted a három napos esemény alatt, de az utazási és szállásköltségeid miatt sem kell aggódnod.

A World of Tanks idén is bemutatja az év talán legnagyobb tankos feszitválját, a Tankfest-et, amit június 29. és július 1. között rendeznek Bovington-ban. Az eseményen nemcsak harckocsi bemutatókra lehet számítani, hanem a legnevesebb World of Tanks videósok is tiszteletüket teszik.

Nyerj VIP jegyet!

Fontos, hogy csak abban az esetben jelentkezz a versenyre ha ki akarsz-, és ki tudsz utazni az Egyesült Királyságba június 29. és július 2. között, mert különben diszkvalifikálnak a versenyből. 

  1. Az alábbi linken keresztül aktiváld a 2018ROADTOTANKFEST kódot, ami egy küldetést ad játékon belül.
  2. A cél az, hogy a lehető legjobb "Epic" kitüntetést gyűjtsd össze tier VIII-X tankokkal május 21. és május 28. között.
  3. A 3 legtöbb "Epic" medált összegyűjtő játékos utazhat ki a Tankfest-re, akiknek a VIP belépő biztosításán túl az utazási és szállásköltségét is állja a cég.

*Döntetlen esetén a küldetéssorozat ideje alatt összegyűjtött XP dönt majd.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.