Faker rezzenéstelen arccal és azonnali reakcióidővel kerül ki mindent - videó

Faker rezzenéstelen arccal és azonnali reakcióidővel kerül ki mindent - videó

A tavaszi szezon elég gyengén sikerült, de ez nem jelenti azt, hogy egyéni szinten ne lenne még mindig jó. A reakcióideje továbbra is makulátlan, hibátlanul kerül ki mindent.

Nem véletlenül titulálták éveken át a legjobb játékosnak Fakert. Az SKT tavasszal elég sokat bukdácsolt, de ettől függetlenül az ő egyéni készsége nem sokat romlott. Nehezebb időszakai mindenkinek vannak –még a profiknak is,- de láthatóan kezdi visszanyerni a régi énjét.

A Nightbringer Yasuo elég menő, mit szólnátok egy hasonló Zedhez?

Napról napra egyre szebb és kidolgozottabb hőskinézeteket kapunk, ezúttal a Yasuo-ra már kiadott Nightbringer skint gondolták tovább és alkották meg Zedre.

Az akciót Graves-el szemben kezdi meg, de már ekkor kb. 40% HP-n áll. Mivel Vladimirről van szó, annyira nem kell őt félteni, de azért az köztudott, hogy Graves jelenleg nagyon erős. Az első kikerülése Lissandraval szemben kezdődik, aki E-jét megszakítva, Protobeltet használva törne rá Fakerre, akinek közben pörög az ultija Graves-en. Ezt azonnal lereagálja egy vértócsával, ő maga is odább csúszik a Protobelttel majd befejezi Graves-et egy Q-E kombóval, valamint az Ignite-tal. Időközben Faker csapattársa, Kai'Sa is becsatlakozik, befejezve Lissandrát, akit Faker már előkészített egy Q-val, köszönhetően a Shurelya-nak. 

A dolgok itt lesznek igazán érdekesek, ugyanis megjönnek a többiek is az ellenfél csapatától. Faker közben 10% HP-val rohangál tovább, mintha mi sem történt volna. Az Ezreal ultira arccal nem is reagál, de a vértócsát megint tökéletes időben használja el. Ezreal red buffal érkezik, vele együtt pedig Alistar is. Faker dzsungelesét, Xin Zhao-t elkapják pozíción kívül, majd jön a felmentő sereg. Az ellenfél Camille-ja a falról próbálja meglepni Fakert, de ő megint reagál a tócsával, sőt a Protobelttel megint odébb csúszik, a többiek arcába, majd pár pillanattal később a Zhonya-val is időt nyer magának. Camille közben Dariusra ultizik, ez pedig tökéletes pillanat Fakernek, hogy a falon átflash-elve túlélje a helyzetet, miközben csapata befejezi az ászt.

Ez alatt az 50 másodperc alatt Faker több ízben is elkerüli a számára halálos helyzeteket, és túléli az egészet, -mindeközben egy gyilkosságot és három támogatást is szerez!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.