Megoldás a tier limites tankok helyzetére

Megoldás a tier limites tankok helyzetére

A limites tankok legnagyobb előnye a +/- 1 tier eltéréssel működő MM besorolásuk volt, azonban a jelenlegi metában a legtöbb ilyen harckocsi szinte teljesen haszontalanná vált, amire a WG az alábbi megoldással rukkolt elő.

A 0.9.18-as frissítés szignifikáns változást hozott a Matchmaking működését illetően, amivel a könnyített MM-es tankokat leszámítva mindenki jól járt. Lássuk, hogy a Wargaming mit ötlött ki a helyzet orvoslására, és specifikusan a KV-5 helyzetének megoldására.

Az úttörő: KV-5

A WG hosszas gondolkodás után végül úgy döntött, hogy normál MM besorolással rendelkező kompetitív harckocsikat faragnak a limites tankokból, és ennek első szószólója a szovjet tier VIII-as nehéz tank, a KV-5 lesz. Természetesen amennyiben mégsem tetszenek a tankot érintő változások, úgy lehetőségetek lesz némi arannyal megfejelve becserélni egy számotokra szimpatikusabb lánctalpasra. De lássuk, hogy pontosan mit terveznek a KV-5-tel.

A tank főfegyverzetének erősítése

A döntés teljesen indokolt és logikus, bár a 330-as alfa sebzés egyelőre nem biztos. A tesztek eredményei határozzák majd meg, hogy megkapja-e ezt a buffot vagy sem.

A tank frontpáncéljának erősítése

A KV-5 "all round" jellegét elveszik, így azt az extra páncélzatot, amit a front kap a tank oldala és háta sínyli majd meg.

A tankot eddig tökéletesen lehetett használni olyankor is, amikor az ellenfeled az oldaladba vagy a hátadba került, de innentől kétszer is meg kell gondolnod, hogy kinek teszed ki az oldaladat vagy épp a hátadat, mert könnyen pórul járhatsz.

A változások a lehető leggyorsabban implementálásra kerülnek majd, így jövő héttől meg is kezdhetjük a tesztelést.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.