Hova essünk Erangelen, ha győzni akarunk? - Infografika

Hova essünk Erangelen, ha győzni akarunk? - Infografika

Ezúttal nem hőtérkép, hanem egy komplett infografika mutatja meg, hogy hol van a legnagyobb esélyünk nyerni vagy túlélni.

Nemrégiben, egy cikkünkben említettünk egy hőtérképet, ami majdnem százezer mérkőzést vett alapul. Ezen a mapon megnézhettük, hogy általában hova esnek a nyertes játékosok Erangelen és Miramaron egyaránt. Az adatok egy kicsit pontatlanok voltak, hiszen sokkal több győztes játékos jött ki azokból a területekből, ahova sokan estek.

A frekventált helyekre érdemes esni a statisztikák szerint, ha győzni akarunk

Az adatok kicsit csalókák a hőtérképen, de ettől függetlenül a nagy részük még mindig pontos.

Ezúttal viszont a Gosu.ai segítségével egy infografikát is megtudunk mutatni, amiből már sokkal pontosabb adatokat nyerhetünk ki. Ezúttal viszont csak Erangelről lesz szó, de átnézzük, hogy a nyertes duok, squadok, vagy éppen egyéni játékosok hova szeretnek leginkább esni, és milyen arányban győzedelmeskednek.Soloban az egyik legfrekventáltabb hely –nem nagy meglepetésre– az iskola lett. Mivel rengetegen esnek oda, így a győzelmi arány a középmezőnybe esik. Ha gyakorolni szeretnénk, de azért egy kis esélyt is akarunk adni magunknak a győzelemre, akkor a Sosnovka Military Base tűnik az egyik legjobb választásnak, hiszen sokan esnek oda és közel egy százalékban meg is nyerik a mérkőzést az oda érkező játékosok. Ha egy kicsit nyugisabb helyre akarsz esni, ahonnan magasabb eséllyel kerülsz ki győztesen, akkor Georgopol nyugati része és Yasnaya a legjobb választás, Prisont pedig megéri messziről elkerülni. Emellett láthatjuk azt is, hogy átlagban hány másodpercig éltek a játékosok, ha az adott helyről indultak. Szerencsénkre ebben is Yasnaya és Georgepol nyugati része vezet, –így ezt a kettő helyet tudom ajánlani.Duoban sem más a helyzet, hiszen Yasnaya és Georgepol nyugati része megint vezeti a listát arányaiban. Ezzel szemben viszont a duok már sokkal inkább a Military Base-t preferálják. Prisont itt is érdemes elkerülni, hiszen statisztikailag kevés alkalommal fogunk onnan jól kijönni.Squadokban is Sosnovka marad az élen érkezés szempontjából, emellett viszont megint Yasnaya és Georgepol tűnik tökéletes területeknek. Mellette érdemes megemlíteni Mylta-t is, ahonnan meglepően sok csapat kerül ki győztesen.

Összességében tehát mindegy, hogy éppen milyen módot játszunk Yasnaya és Georgepol nyugati része a tökéletes választás. Jóval kevesebben esnek oda, mint Schoolba vagy éppen a Military Base-hez, így több loot marad nekünk is. Emellett az elhelyezkedésük sem rossz, így a körtől sem kell annyira félnünk. Bizton állíthatom, hogy ez a két hely perpillanat a legjobb terület: érdemes odaesni, ha nyerni akarunk. 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!