Érdekes Genn Greymane bugot talált egy játékos

Érdekes Genn Greymane bugot talált egy játékos

A lap effektje ugyanis bizonyos körülmények között ugyanis nem aktiválódik. 

A fejlesztők elhivatott és fáradhatatlan igyekezete ellenére a Hearthstone-ban néha előfordulnak kisebb nagyobb bugok, amik megkeserítik a játékosok életét. Szerencsére a hibák nagy része inkább vizuális, sem mint mechanikai természetű, nemrég azonban egy lelkes játékos felfedezett egy rendellenességet Genn Greymane-nel kapcsolatban, amit szeretnénk most a figyelmetekbe ajánlani. 

A lap ugye alapvetően 1 manára csökkenti az alap hősképességünk értékét, feltéve ha a paklinkban lévő lapok költsége páros számjegyű. Nos az effect sajnos a már említett játékos bizonyítékai alapján nem minden esetben teljesül, ugyanis ha egy alapvetően 12 manába kerülő Clockwork Giant marad mulligan után a kezünkben és annak értéke az ellenfél lapjainak száma miatt páratlanra esik, akkor Genn nem aktiválódik. Bizonyítékot az alábbi képen, illetve a galériánkban találhattok. 

Érdekesség egyébként, hogy a Clockwork Giant nem kavar be Baku the Mooneater-nek abban az esetben, ha az ellenfél lapjai miatt a lap manaköltsége páratlanra módosul. 

A bug ugyan elszigetelt eset és csak Wild-ban fordul elő bizonyos körülmények között, –remélhetőleg a Blizzard minél hamarabb kijavítja majd. 

Ti egyébként milyen hibákkal találkoztatok már a Hearthstone-ban?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!