Trigg Wars - Irány a csúcs!

Trigg Wars - Irány a csúcs!

Véget ért a 8. Clan Wars szezon, –mutatjuk az összesített eredményeket!

A 8. szezon 32 harcokkal övezett ádáz meccsnapot ölelt fel, a végső állást pedig tegnap tették közzé a hivatalos World of Tanks oldalon. A magyar klánok közül a TRIGG kimagaslóan jól teljesített, ezért a cikkben velük kiemelten foglalkozunk majd, de előtte lássuk a globális eredményeket.

Ki nyerte a szezont?

Bár nem torony magasan, de az MVPS 787.730 ponttal megszerezte az első helyet és egyúttal ők zsebelték be a legtöbb aranyat is a szezonban (780.890 gold), majd őket követi 710.530 ponttal a GO-IN és a dobogó harmadik fokára a CSA állhatott fel 435.177 ponttal. Az érdekesség kedvéért a FAME csak 259.498 pontot szerzett, amivel épp csak lecsúsztak a dobogós helyezésről. A magyar klánok közül a TRIGG 231.652 ponttal a legeredményesebb magyarnak (és egyben a  hatodik legeredményesebb klánnak) számít nemzetközi szinten.

A legsikeresebb klánok

A TRIGG nemcsak a magyar klánok között, hanem a nemzetközi közegben is nagyot alkotott és eredményesség tekintetében a második helyet csípték el a tier X-es mezőnyben. Hozzá kell tenni, hogy az első helyen végzett GE-PL brutális csataszámot (296) produkált a szezon alatt, így ha az arányokat vesszük alapul, akkor a TRIGG az abszolút győztes.

Ha kíváncsi vagy, hogy milyen egy átlagos TRIGG CW csata

A fenti egy rövid és pörgős ütközet, ahol az Object 268 version 4 átütő ereje és a csapatmunka dinamikussága pillanatok alatt eldönti a csata sorsát. Ha egy taktikusabb összecsapásra vágysz, akkor a lenti videót ajánlom megtekintésre.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.