"Egyáltalán nem volt motivációm tovább folytatni ezt" - Flash ismét otthagyja a GameAgents csapatát

Az utóbbi pár hétben arról volt szó, hogy a magyar csapat gőzerővel készül és gyakorol, –de úgy néz ki ismét visszalépnek egyet.

A GameAgents csapata most hazánk egyik olyan CS:GO csapata, ami nem csak itthon, de nemzetközi szinten is próbálgatja a szárnyait. Ők szerezték meg a jogot, hogy induljanak a V4 Future Sports magyar csapataként, illetve több kisebb-nagyobb versenyen is részt vettek a közelmúltban. Persze a gárda egyik jellemzője, hogy igen gyakran változik az összetétele. A kezdő ötös 2017 szeptembere óta, nagyon sokszor ment keresztül 'vérfrissítésen'. Körülbelül másfél hónappal ezelőtt jött az utolsó hír arról, hogy mi történik náluk: akkor Flash és Barcode csatlakozott hozzájuk. Viszont ma ismét új hír látott napvilágot, miszerint Flash ismét úgy döntött, hogy nem folytatja a közös munkát. Ezzel kapcsolatban megkerestük Flash-t, aki válaszolt a kérdéseinkre.

koloRRR nemrégiben még azt nyilatkozta, hogy nem akartok a felálláson változtatni, így jó minden, csak gyakorolni kell. Közös megegyezés volt, hogy külön váltatok, vagy kifejezetten te akartál kiválni, esetleg ők raktak ki?

Én mondtam ki, de szerintem senkinek nem volt jó a helyzet, nekem egyáltalán nem volt motivációm ezzel a felállással játszani különféle okokból. Ennek ellenére próbáltam a maximumot hozni, de elég nehéz volt. Szerintem további cserére lenne szükség, hogy az a csapat működőképes legyen.

Végső soron mindenki arra kíváncsi, hogy miért pont most, egyáltalán mi az oka a kiválásnak?

Ez már hetek óta bennem volt, hogy lehet csak időpazarlás amit csinálunk de mélyen bíztam abban, hogy ez nem így van és elkezdődik a fejlődés, ezert adtunk meg ennek időt, –de sajnos nem így lett. Az időzítés számomra elég rossz, mert lekéstem 1-2 jó ligáról, de úgy gondolom velük szemben se lett volna fair ha úgy játszom itt, hogy nem is szeretnek.

Gondolom sejted, hogy a mémek, amik eddig terjedtek a magyar csapatok stabilitásáról most újra szárnya fognak kapni. Mi az oka annak, hogy nem tudtok együtt dolgozni hosszú távon?

Persze, a mémek jöhetnek, nincs ezzel baj. Jogosan jönnek, hogy ez a csapat mindig újraalakul aztán eltűnik/embercsere stb. Sajnos mindig azt hiszem, hogy ha a nézőpontunk és a céljaink nem teljesen ugyanazok, attól még működhet egy csapat, de aztán mindig kiderül, hogy nem volt igazam. Remélem most már ők is, és én is tanulok ebből, és nem erőltetjük azt ami már nagyon sokszor kudarcot vallott.

Ők kivel fogják tovább folytatni, és te kikkel fogod?

Masszív kérdőjel, fogalmam sincs, hogy kivel mennek tovább és hogy én kivel fogom. Szerintem ők nemsokára cserélni fognak. Ami engem illet, lenyomom a vizsgáimat, hogy befejezzem a félévemet, aztán megnézem mik a lehetőségek.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!