A Clash helyett megérkezett a legszórakoztatóbb játékmód, az ARURF

A Clash helyett megérkezett a legszórakoztatóbb játékmód, az ARURF

Nos, ha már nem csak a tegnap esti, hanem az egész hétvégi Clash visszavonásra került, –kaptunk helyette ARURF játékmódot.

Sajnálatos módon tegnap este elmaradt a várva várt Clash játékmód, ami hatalmas panaszáradatot váltott ki a játékosokból. A versenymód technikai hibák miatt került visszavonásra.

A héten már nem lesz Clash - több szerveren is gondot okozott az új játékmód

Ben | 18/05/26 08:52Tegnap még arról volt szó hogy egy nappal eltolják a Clash indulását, -de mára kiderült, hogy most hétvégén már nem kapjuk meg a játékmódot. Több gond is felmerült az egésszel kapcsolatban.

Nagyobb meglepetésemre azonban, a reggeli energiaital fogyasztása közben észleltem egy baráti invitálásra, hogy elérhető lett az ARURF játékmód! Igen, ez valóban a Clash kárpótlása miatt van.asdqwA feldühödött tömeg nyugodtan kiélheti ezáltal frusztrációját egészen vasárnap estig, tehát az ARURF csak a Clash időtartamának kitöltésére lesz elérhető és azért ez a játékmód lett, mert ez a legközkedveltebb mind közül.

A fejlesztők rendkívül sajnálják, hogy vissza kellett hívniuk a Clash-t, azonban ezzel szeretnének minket kárpótolni. Úgyhogy lehet összehívni a haverokat, és zongorázni a billentyűzeteken!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!