Hogyan neveld a sárkányodat? - Even Dragon Paladin bemutató

Hogyan neveld a sárkányodat? - Even Dragon Paladin bemutató

A sárkányszinergiák mindig is népszerűek voltak, de a Paladin már régen nem próbálkozott ezzel a típussal. Újra visszatérhet a Dragon Paladin?

Minden classnak vannak olyan koncepciói, amik újra és újra megjelennek néhány játékosnál. Ma egy ilyen decket mutatunk be röviden. Következzen az Even Dragon Paladin!

A Paladin sárkányos verziói akkor jöttek a divatba, amikor megjelent a Blackrock Mountain kiegészítő. A Blackwing Corruptor önmagában annyira erős volt, hogy a játékosok minden kasztban próbálkoztak sárkányokra építő szinergiákkal, –így a Paladin is megkapta a saját verzióját.

Kibler's Season 14 Dragon Paladin

Mára teljesen átalakult minden a standardnak és a rotációknak köszönhetően, így a deck is stílust váltott. A control lapokat felváltották a midrange / tempora építkező kártyák, a győzelmi faktor eltolódott a fegyverek irányába. A sárkányok közül is mindössze kettő olyat találunk, ami igazán a segítségünkre lehet, ha a megfelelő pillanatban kijátsszuk őket.

Gameboy09's Even Dragon Paladin

Kód: AAECAZ8FBtIEucECycICt+kCifECzfQCDPoB3APhBPQF/geNCMnHApvLAsfLAsnTAuHwArjyAgA=

A Cathedral Gargoyle, egy felbuffolt Shielded Minibotként terrorizálhatja az ellenfelet, mellette az Ebon Dragonsmith meggyorsíthatja, hogy feltehessük a Val’anyrt vagy a Silver Swordot. A játék elején a jó cserékben segíthet a Faerie Dragon és az Argent Protector kombinációja, később a Scalewormre hárul ez a feladat.  A laphúzás kicsit nehézkes a deckkel, hiszen csak a két Hammer of Wrath és a 8 manás Lay on Hands töltik be ezt a szerepet. A túlélésben segítenek a tauntok, de ha elveszítjük a tempot akkor csak a Sunkeeper Tarimban és a két Primordial Drakeben bízhatunk, más lehetőséget nem rejt magában a pakli. Végső esetben az Equality + Consecration is elsüthető, –de ha jól jönnek a lapok, akkor végig mi tudjuk irányítani a meccseket.

Valószínű a következő kiegészítőig főleg a szórakoztatás lehet a célja ennek a decknek, de ha már unjátok az unalmas és kiszámítható metapaklikat, akkor tehettek egy próbát az Even Dragon Paladinnal. Főleg a rank 20-15-10-5 környékén javasoljuk, hiszen onnan vissza sem eshettek. Körülbelül 10000 dustba kerül, szóval csak akkor craftoljatok bele lapokat, ha van rá felesleges porotok. Egy biztos: a meglepetés ereje biztos, hogy a ti oldalatokon lesz!

Ti próbálkoztok sárkánypaklikkal a standardban? Melyik volt a kedvenc Dragon Paladin decketek?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!