AgingJedi kilép a Community Contributor programból

AgingJedi kilép a Community Contributor programból

Az egyik legmeghatározóbb videós kiszáll a CC programból arra hivatkozva, hogy a Wargaming nem tiszteli eléggé a fizető játékosait.

AgingJedi az egyik legmeghatározóbb alakja a World of Tanks társadalomnak, akinek youtube csatornája közel 50.000 feliratkozót számlál és aki egészen tegnapig a Community Contributor program oszlopos tagja volt. Végül úgy döntött, hogy kilép.

Elhatároztam, hogy kilépek a Community Contributor programból. Már egy jó ideje ezen gondolkoztam, de végül is úgy döntöttem, hogy újra élvezni szeretném a játékot minden olyan kötöttség nélkül, ami ezzel a pozícióval jár. Nincs problémám senkivel a csapatból, sőt kifejezetten élveztem a közös munkát, de szeretnék távol maradni a WG-től. Úgy érzem a WG nem fordít kellő figyelmet a fizető játékosaira és a közelmúltban történtek erre csak rátesznek egy lapáttal. Továbbra is játszok majd a játékkal, és videókat is készítek, de nem fogok egy forintot se költeni prémium produktumokra, amíg azt nem látom, hogy WG komoly erőfeszítéseket tesz a régi és az új vásárlói felé (beleértve, hogy nem hazudik nekik).

AgingJedi egy videót is közzétett tegnap, amiben részletesen is kifejti véleményét a Wargaming üzletpolitikájáról. Úgy gondolom érdemes belelesni.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.