A legfurcsább tank valaha: itt az Excalibur

A legfurcsább tank valaha: itt az Excalibur

A szuperteszt szerveren mától próbálhatják ki a játékosok a legújabb tier VI-os brit tankvadászt, amit személyes küldetések teljesítésével szerezhetünk majd meg.

A Wargaming bemutatja a legújabb tier VI-os brit tankvadászt: az Excalibur névre hallgató acélmasinát. A TD testének elejére egy 180 fokban forgatható tornyot szereltek, illetve két verzióját is tesztelik. A tank szerencsére nem a prémium, hanem az egyedi kategóriába esik és személyes küldetések teljesítésével szerezhetjük majd meg.

Excalibur a 76 mm-es löveggel

Az egyik egy 76 mm-es löveggel felszerelt koncepció, ami egyértelműen a tűzgyorsaságra és a pontos lövésekre épít, ami a mozgékonyságával kombinálva hasonló élményt nyújt majd, mind az E-25.

Excalibur a 122 mm-es löveggel

A másikat 120 mm-es mozsárágyúval szerelik fel, és repeszrombolóval használhatjuk majd, –ami talán +2-es MM esetében lesz igazán hasznos.

Ahogy láthatjátok, a tankvadászt egy rendkívül erős motor hajtja: ez kiváló fajlagos teljesítményt kölcsönöz neki, és az 50 km/h végsebesség is biztató.

Képek a tankvadászról

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Galéria

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.