Indulnak a SEC csoportkörei, a Rift Esports is játszik ma!

Indulnak a SEC csoportkörei, a Rift Esports is játszik ma!

Négy kvalifikáción keresztül küzdöttek a csapatok, hogy bejussanak a csoportkörökbe. Két magyar csapat is bekerült, a Rift Esports és a WiLD!

A kvalifikációkon már túl vagyunk és mindössze nyolc csapat maradt csak versenyben, akik egymással küzdenek meg majd az 5000€-s összdíjazású ESL Southeast Europe Championship-en. Mi magyarok egyelőre jól teljesítünk, ugyanis rögtön két csapatunk is bejutott a csoportokba, ők nem más, mint a WiLD, valamint a Rift Esports.

Nem csak eredmények tekintetében állunk az élen, elnézve az ESL adatait, a kvalifikációkon is elég szép számban jelentünk meg, amivel a nemzetek között abszolút elsők vagyunk.

A mai napon pedig elkezdődnek a csoportkörök is, ráadásul a mai napon a Rift Esports is játszani fog. A V4 óta sokat változott a csapat, egyedül Kubu maradt miden, a többi ösvényen más Balkán csapatokból ismert játékosok érkeztek. Délután hattól kezdődik az első Bo3-as összecsapás, ahol WLGaming Esports és a Crvena Zvezda eSports lép pályára. Ezt követően pedig este nyolctól a Rift Esports lesz a WLGaming Esports ellenfele, szintén egy Bo3-as formátumban. Seedek tekintetében a Rift Esports a 7. helyen áll, míg a Crvena Zvezda eSports ötödik helyen, ez leginkább a kvalifikációkon elért eredményektől függ, de sok jelentősége nincsen.

Két négy fős csoportba osztották fel a csapatokat, az egyikben a már említett Rift Esports, Crvena Zvezda eSports, a WLGaming és a Random 5 került, míg a másikba a WiLD, a The Teutons (ebben játszik Forg1ven), a lvlup rhinos, és az x25 Esports. Ma tehát este hattól tartsatok velünk, hiszen a hivatalos magyar csatornán, a Magyar EsportTV jóvoltából ti is követhetitek az eseményeket!

Szurkoljatok ti is a magyar csapatoknak!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!