A Virtus.pro már Lengyelországban sem a legjobb

A Virtus.pro már Lengyelországban sem a legjobb

Frissült a HLTV ranglistája, ahol komolyabb változások nem történtek, csak a veterán gárda süllyedt picit lejjebb.

Újabb hét, újabb HLTV ranglista, ahol ezúttal a top 10-ben szinte semmi sem változott. A hétnek azonban két komoly eseménye is volt: az AVANGAR 12 helyett ugrott előre, így egy újabb kazah érdekeltségű gárda lépett be a legjobb harminc közé. Ezenfelül pedig egy kisebb helycsere is történt, ami sokak számára érdektelen, de a lengyel profi közösségnek és a Virtus.pro-nak nagyon fontos, ugyanis:

970 nap után először előzte meg egy lengyel gárda a Virtus.pro-t, ezzel pedig már otthon sem ők a legjobbak.

Ez jelenleg azt jelenti, hogy a VP a 20. helyen áll, míg az AGO feljött a 19.-re. Nem érdemtelen az előzés, de ezt leginkább Pashaéknak köszönhetik ugyanis a legutóbbi meccseik így festenek:

Ez sajnos korántsem az a szint amit megszokhattunk tőlük. Úgy tűnik, hogy a V4-en elért eredmény is csak egy kisebb fellángolás volt. Az a játék, amit itt Budapesten mutattak az elmúlt egy év legjobb VP-je volt, de ahogy láthatjuk ez nem tartott sokáig, hiszen a Wind and Raintől 16-4-re kikapni már több, mint szomorú. Arról már nem is beszélve, hogy az AGO egy BO3-ban is jobbnak bizonyult és simán, 2-0-ára verték Snaxéket. Valami nagyon nincs rendben a veterán csapattal, lassan pedig elkerülhetetlennek tűnik a komoly változtatás is, hiszen kristálytisztán látható, hogy TaZ lecserélése egyszerűen nem volt elég. Szerény véleményem szerint az ötösnek minimum ketté kéne válnia, de az is lehet, hogy byali és pasha is kiégett már a játékból. Pasha elárulta nekünk egy interjúban, hogyha kezd lecsúszni a karrierje, akkor inkább "szögre akasztja az egeret" és többet foglalkozik a családjával, hiszen az apai teendők nagyon fontosak számára.

Persze azért nem akarjuk temetni a VP-s srácok karrierjét, hiszen mi is azt szeretnénk, hogy még sokáig játszanak a profik között, –azonban lehet, hogy az eredmény szempontjából sokkal kifizetődőbb lenne, ha ezt nem egymással tennék.

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!