Vörös riadó: itt az Object 726

A négy lánctalpon guruló szovjet csodatank ma debütál a szuperteszt szerveren!

A legújabb szovjet nehéz tank hatalmas, félelmet keltő és négy lánctalpon gurul;–mi kell még? Ez a harckocsi az Object 726 névre hallgat, és mától próbálható ki a szuperteszterek számára. A páncélost eredetileg arra tervezték, hogy bármilyen terepen megállja a helyét, de az Object 726 nemcsak a kinézete miatt lesz rettegett a virtuális csatamezőkön, hanem azért is, mert nem rendelkezik alsó frontpáncéllal (ami alapvetően a szovjet nehéz tankok Achilles-sarka). Ugyanakkor a test alatti lánctalpak nem biztosítanak védelmet a tank oldalának. A lövegre se lehet majd panaszunk, hiszen kiváló célzási idővel és stabilizációval rendelkezik, ami mellé kiváló töltési sebesség párosul, így a tank DPM értéke (percenként kiosztható sebzés) mindenféle további bónusz nélkül eléri a 2750-et.

Az előnyök alapján tehát egy rendkívül masszív és nagy tűzerővel rendelkező lánctalpas képe körvonalazódik ki előttünk. Csak abban bízhatunk tehát, hogy a tank hátrányai közé felírható gyér mozgékonyság és lövegsüllyedés kellően visszafogják majd ahhoz ezt a bestiát, hogy ne jöjjön létre még egy Object 268 version 4 szintű gépezet.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Galéria

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.