A Na'Vi edzője megszegte a szabályokat, kiküldték a meccsről

A Na'Vi edzője megszegte a szabályokat, kiküldték a meccsről

Többszöri figyelmeztetés ellenére sem hagyott fel szabálytalan viselkedésével Kane a tegnapi meccsükön.

A Na'Vi edzőjét, Mikhaylo "Kane" Blagint kénytelenek voltak kivezetni a meccsről a tegnapi nap folyamán, mert megszegte a szabályokat. Az ukrán-orosz együttes a továbbjutásért játszott a StarSeries i-League 5. szezonjában az AVANGAR ellen, amikor is az eset történt. A versenybírók többször is felszólították Kane-t, hogy ne beszéljen a csapatához körök közben, mivel az  szabályellenes. Azonban mindezt figyelmen kívül hagyta,ami végül azzal járt, hogy a második pálya alatt kivezették. A mérkőzést tévéről nézhette tovább, ahogyan azt alábbi képen is láthatjuk. Szerencséjére Aleksandr "S1mple" Kostyliev és társai nélküle is megoldották, 2-0-ra nyerték meg a szériát, két roppant szoros pályán (mrg 16-13, inf 16-12).

Nem tudni, hogy pontosan mi járhatott a fejében amikor ezzel próbálkozott, –pláne, hogy rá is szóltak több ízben a bírók érte. A helyzet pedig látszólag meglepte a Na'Vi játékosait is: ugyanis a taktikai időkérésnél jöttek rá, hogy már nincs mögöttük!

Érdekes eset, azt meg kell hagyni. Remélhetőleg többször nem történik ilyen, valamint nem tudta úgy befolyásolni a meccs kimenetelét a szabályszegésével, hogy azt esetleg egy későbbi vizsgálat során a csapata bánja meg. Nem tudni, hogy kap-e pénzbírságot vagy bármilyen eltiltást a viselkedéséért, de azt meg kell hagyni, hogy a legkevésbé sem volt sportszerű ez a magatartás. A StarSeries i-League 5. szezonja ma a rájátszással folytatódik, ahol a torna 8 legjobbja küzd meg a 300 000 dolláros nyereményalap oroszlánrészéért.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!