Úgyis tudod, ki végzett +48-ban az SK ellen

Úgyis tudod, ki végzett +48-ban az SK ellen

Na, meglepődtél? Mi se.

Hát ki másról lenne szó, mint a Na'Vi ukrán sztárjáról, s1mple-ről? Szombat este a StarSeries 5. szezonjának negyeddöntőjében találkozott a két gárda egymással, a Bo3-as meccs tétje pedig a legjobb négy közé jutás volt. Ehhez képest, coldzera és s1mple is úgy játszottak, mintha az életük múlna ezen az összecsapáson, de a párharcot végül az utóbbi nyerte, elképesztő statisztikákkal. 

Pedig az első pályát, Infernot, ha kétszeres hosszabbításban is, de megnyerte az SK: 9-6-os, T oldali SK félidő után ugyanez lett az eredmény a másik fél javára, így jött az OT, amit először úgy tűnt, hogy elhoz a Na'Vi, de végül coldzera egy epic 1v3 clutch-csal visszahozta a brazil-amerikai gárdát a mapba, amit végül meg is nyertek 22-19-re. 

Aztán jött a Na'Vi pályája, Overpass, ahol a Na'Vi gyors hét kört vágott zsinórban az SK-ra, de az első félidőben összesen hármat engedélyeztek nekik. A 12-3-as fordulás után 3 kört tudtak még elhozni Fallenék, a többit már behúzta a sárga-fekete együttes, ezzel gyorsan egalizálták az állást jöhetett a mindent eldöntő, utolsó map, Mirage. 

Itt fej-fej mellett haladtak a csapatok az első félidőben, az SK-nál coldzera nem hagyta, hogy s1mple-ék nagyon elhúzzanak. Nagyon jól védekeztek a brazilok, a félidőben pedi 8-7-et mutatott az eredményjelző a javukra. De aztán jött a fordulás és minden felborult: a Na'Vi olyan szintű védelmet állított fel, hogy az SK mozdulni se tudott, 9 körből mindössze kétszer sikerült lerakni a bombát, de azt is hatástalanították Edwardék. A vége így 8-7-ről 16-8 lett, az SK pedig ezzel már a legjobb nyolc között búcsúzott a StarLadder versenyén.

Nem szabad azonban elmenni s1mple mellett szó nélkül, hiába ajnározza mindenki már hónapok óta: az SK ellen 1,55-ös ratinggel végzett, Overpasson és Mirage-on is övé lett a legtöbb kill, Infernon pedig mindössze eggyel előzte meg coldzera. Csak nagyjából minden második körben halt meg, összesen 94 fraget szerzett a mindössze 46 halála mellé. Az elmúlt három hónapos, összesített ratingje 1,4, a Na'Vit pedig már a világranglista harmadik helyére lőtte. Már csak egy LAN győzelem hiányzik a zsebéből, abból mostanság nem sok jutott neki.

A Na'Vi a V4 győztes Mousesports-cal játszik a döntőért ma délután, a másik ágon North - NRG meccset rendeznek a fináléért.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Borítókép: HLTV

Kövess Minket!