Ingyen aranykártyák, akciós bundle, új event! - megérkezett a legújabb patch

Ingyen aranykártyák, akciós bundle, új event! - megérkezett a legújabb patch

Új limitált event, ingyen aranykártyákat tartalmazó pakli és Get in Here bundle! Megérkezett a legújabb 11.2-es patch az élő szerverekre! Minden fontos információ a cikkben!

A legújabb 11.2-es patchen számtalan újdonságot hozott el nekünk a Blizzard. Ezeket mutatjuk be a cikkben!

Új event érkezik a játékba!

A Taverns of Time egy egyedi élménnyel örvendeztet meg mindenkit. Toki összegubancolta az időszálakat, és az alternatív valóságok káoszt teremtettek a Kocsmában!

Június 11-től július 2-ig érhető el az event!

28 speciális kártya érkezik az esemény alatt az arénába!

Az event kezdetével új napi küldetések is érkeznek, amik teljesítésével arany ÉS dust is ütheti a markunkat!

Új Get in Here kártyapaklicsomag is elérhető lesz limitált ideig!

Június 19-ig 7.99 €-ért (vagy 7.99 $-ért) 10 pakli üti a markunkat! (2 Witchwood, 2 Kobolds and Catacombs, 2 Knights of the Frozen Throne, 2 Journey to Un’goro és 2 Classic szettes)

Június 13-án, ha beléptek a játékba garantáltan kaptok egy ingyenes aranykártyákat tartalmazó Classic paklit! Véssétek be a naptárba, nehogy lemaradjatok róla!

Számos kérdéses játékmechanikai változást is eszközölt a fejlesztőcsapat!

Ha két azonos hős találkozik (kivéve a deathknightok) egyedi interakcióval köszöntik egymást!

Megérkezett a júniusi és júliusi hátlap is, amelyet bárki megszerezhet, ha 5 győzelmet elér az adott hónapban rankeden!


Minden lény, amit kijátszunk (játékos maga játssza ki a kezéből) a saját kézben lévő értékével számítódik! (Például, ha egy Faceless Manipulatort kijátszunk egy 8/8-as Sea Giantre, akkor a Jungle Giants Druid quest 3/3-asként érzékeli, vagyis NEM számítja bele a teljesítésbe.)

A lények, ha a csatatérre kerülnek (nem a játékos maga játssza ki: deathrattle effekt után, recruit effekttel stb.) előbb minden effektet aktiválnak magukon, és csak utána lépnek interakcióba a boarddal! (Például egy Twilight Drake érkezése a boardra egy Dire Wolf Alpha mellé, NEM aktiválja a Jungle Giants questet, hiszen a kezünkben vagy a paklinkban még 4 támadási értékkel rendelkezett!)

A Choose One effektek a kijátszás előtt már meghatározzák a lap értékeit! (Például egy Shellsifter aktiválja a Jungle Giantset, ha 5/3-mal játsszuk ki a kezünkből!)

A Counterspell a spellek kijátszásakor létrejövő effektet hatástalanítja, az utána lévő viszont aktiválódik! („Beats whenever, after triggers.” Például Lyra the Sunshard a boardon és a Counterspell hatástalanítja az ellenfél spelljét, viszont a Lyra the Sunshard képessége így is aktiválódik!)

Kisebb hibákat is javítottak és néhány játékmechanikai elemet is változtattak, ezek közül a legfontosabbak!

Tess Greymane 30 battlecry effektet játszik csak le, és rögtön megszűnik az animáció, ha silenceli magát, megöli magát, eltünteti magát a boardról, pont mint Yogg-Saron!

Lynessa Sunsorrow szintén csak 30 kártya effektjét pakolja magára és a sorrend is teljesen véletlenszerű immár!

Kingsbane deathrattle effektjének aktiválódásakor mostantól nem törik szét, vagyis a Rummaging Kobold nem tudja visszatenni a kezünkbe!

Minden részletet a patchről itt megtalálhattok!

Ti beruháztok majd a paklicsomagra? Tetszenek a változtatások és javítások?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!