Komoly partnerségre lépett a RIFT Esports a Trinity International Communications-szel

Komoly partnerségre lépett a RIFT Esports a Trinity International Communications-szel

Hatalmas lépés ez a RIFT Esports-nak, és talán az egész magyar e-sportnak is!

A RIFT Esports már 2 éve a magyar LoL közélet egyik meghatározó alakja. A 2016-os MEB-en jelentek meg először csapatként, az idő előrehaladtával pedig komoly szervezetté nőtték ki magukat. A nemrégiben megrendezett V4 Future Sports Festivalon ők képviselték Magyarországot, illetve az ESL SEC és a görög liga helyi döntőjében is részt vettek.

A Trinity International Communications Kft. hazánk egyik legnagyobb integrált kommunikációs vállalata, akik számos más hazai cég PR, marketing és kommunikációs tevékenységében segédkeznek. Foglalkoznak még projekttervezéssel és rendezvényszervezéssel is, tehát minden olyannal, amire egy cégnek, vagy esetünkben egy e-sportcsapatnak szüksége lehet. A Trinity egy jelenleg 137 ügyféllel rendelkező vállalat, köztük olyan nevekkel, mint a Nokia, a MÁV, vagy épp a Papp László Budapest Sportaréna.

Az együttműködés tegnap jött létre, innentől pedig a RIFT Esports PR, edukációs, valamint personal branding folyamatait a Trinity fogja kezelni. A cél az természetesen, hogy minél több emberrel ismertethessék meg az e-sport fantasztikus világát. A magyar e-sport piacon egyébként nem ez az első eset, hogy ilyen jelentős partnerség jön létre; kora tavasszal a WiLD csapata kötött üzletet új névadó főszponzorával a Lagardère Sports Hungary-vel.

Az ügy kapcsán Ferenczik Andrea, a RIFT Esports elnökségi tagja így nyilatkozott:

„Szeretnénk, hogy minél többen ismerjék meg a legnépszerűbb e-sport játékokat, valamint csapatunkat, melynek tagjai nap mint nap azért dolgoznak, hogy eredményesen szerepeljenek a hazai és nemzetközi megmérettetéseken. Biztosak vagyunk abban, hogy a Trinity International Communications szakmai segítségével rövid idő alatt megvalósíthatjuk ezt a célt”

Természetesen a Trinity sem hagyott minket hivatalos közlemény nélkül, tőlük Kuna Tibor, a cég ügyvezetője szólalt fel:

„Vállalatunk ügyfél portfóliójának sokszínűségét tovább növeli a RIFT Esports-szal közös munka. Mindig örömmel tölt el bennünket, ha fiatal tehetségekkel dolgozhatunk együtt”

Reméljük ezt a példát újabb és újabb csapatok is követni fogják, –hiszen ezek a kapcsolatok egyértelműen azt jelentik, hogy a magyar e-sport fejlődik!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!