Neymar mellett már Gabriel Jesus is CS:GO-zik

Neymar mellett már Gabriel Jesus is CS:GO-zik

Alakul a brazil sztárfocisták CS:GO csapata?

Ahogy egyre múlnak az évek, az e-sportok és a könnyed játékok is egyre elfogadottabbá válnak a közéletben, vagy a mainstream médiában. Ennek nagy áttörője volt a Fortnite is, –hiszen rengeteg mindennapi celebet vagy sztárt ismertünk meg, akik igen is bevallották, hogy jó pár órát eltöltenek egy-egy játék előtt. Ez a CS:GO-val is idén történt meg, hiszen egyszer csak a semmiből érkezett egy Instagram sztori Neymar-tól, ahogy éppen CS-zik miközben a sérülésével bajlódott. Sokan legyintettünk rá, hogy valószínűleg csak kipróbálta és nem is igazán tudja, hogy mivel játszik pontosan, –de ahogy teltek a hónapok, egyre inkább láthattuk ahogy fejlődik ,és tényleg komolyan veszi a játékot.

Ezúttal a brazil válogatott másik kiválóságáról, a Manchester City csatáráról, Gabriel Jesus-ról derült ki, hogy bizony ő sem veti meg a CS:GO-t.

Több, mint valószínű, hogy a játékot Neymar mutatta neki és nagyon úgy néz ki, hogy a brazilok imádják a CS:GO-t és FalleN-ék sem a véletlennek vagy csak a tehetségnek köszönhetik a sikerüket, hanem annak, hogy tényleg imádják a játékot és szinte a vérükben van. Ahogy az e-sport is egyre növekszik, úgy a hírességek is sokkal nyitottabbak lesznek a játékok felé, és ki tudja, lehet pár év múlva azt látjuk majd valamelyik kereskedelmi adón, ahogy Kozsó CS:GO-zik.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!