Mégsem tér vissza Olofmeister, hosszabb szünetet kell tartania

Mégsem tér vissza Olofmeister, hosszabb szünetet kell tartania

Hivatalos közleményt adott ki Olofmeister arról, hogy miért kell újból kihagynia a FaZe következő nagy versenyét.

Egyre inkább úgy tűnik, hogy komoly a baj Olofmeister háza táján. Pár napja ugyanis megtudtuk neL-től, hogy Olof mégsem tér vissza a FaZe színeibe, helyette pedig a norvég Cromen fog beugrani az ECS ötödik szezonjának döntőjébe. Ezt tegnap a FaZe Clan is megerősítette Twitteren.

De térjünk is vissza Olofra, hiszen ezúttal kiadott egy hivatalos közleményt, ami nagyon szomorú, de tisztán látszik, hogy a problémáját még mindig szeretné magának megtartani, hiszen semmit nem árult el a rajongóknak.

"Sajnálom. Azt hittem, hogy készen állok, de nem. Nagyon azt akartam, hogy működjön a dolog, de ezzel stresszeltem túl magam. Ez az én hibám, és hallgatnom kellett volna magamra. Egy sokkal hosszabb szünetet fogok most tartani, és csak akkor térek vissza, ha 110%-os állapotban vagyok.

Leginkább a csapatomtól szeretnék elnézést kérni, akiket egy borzasztóan rossz szituációba kevertem. Emellett persze a rajongók felé is sajnálatomat fejezem ki.

Köszönöm a csapatnak és a FaZe-nek, hogy még mindig megértenek, szeretnek és támogatnak engem."

Ezúttal Olof végig magáról beszélt, de nem szeretnénk újra spekulálni, hiszen lehet, hogy nem volt igaza a forrásoknak, és mégsem az édesapjával vannak gondok, hanem saját testi, vagy éppen mentális problémák gyötrik. A közleményben szerepel az is, hogy egy sokkal hosszabb szünetet fog tartani Olof, így elképzelhető, hogy már idén nem is látjuk játszani sokak kedvencét. Akárhogy is lesz; az egészség mindig az első, de nagyon reméljük, hogy minél hamarabb vissza tud térni, ezúttal 110%-osan.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!