Bemutatjuk: 60TP Lewandowskiego

Bemutatjuk: 60TP Lewandowskiego

A lengyel nehéz tankok legerősebbike, azaz a 60TP Lewandowskiego már a szuperteszten pusztít.

A World of Tanks igencsak népszerű Lengyelországban, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy a lengyel közösség nemcsak a játékon belül rendkívül aktív, hanem úgy általánosságban minden olyan platformon is, ami WoT-tal kapcsolatos. A Wargaming nehezen talált olyan harckocsikat az archívumokban és a múzeumokban, amikkel kitölthették volna a lengyel fejlesztési ág top szintjein keletkezett űrt, ezért eredetileg a lengyel tankokat a globális európai fejlesztési fa részeként képzelték el.

Bemutatjuk: 50TP Tyszkiewicza

A lengyel top tier tankok tesztelése jelenleg is javában zajlik a szuperteszt szerveren, amik közül cikkünkben a kisebbikre vetünk egy pillantást.

Tier X-es lengyel nehéz tank: 60TP Lewandowskiego

Elődjéhez hasonlóan ez a harckocsi is jól kialakított páncélzatot és magas alfa sebzésű löveget kapott, azonban a fejlesztők egyelőre nem tudnak dönteni a 152 mm-es és 130 mm-es löveg között. Azt, hogy a tank végül melyik löveget fogja megkapni, a tesztelés eredménye határozza majd meg.

Képek

KÖVSS MINKET FACEBOOKON!

Galéria

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.