"Az új csapat az irányításra épül" - Flash

Flash-sel beszélgettünk új csapatáról, annak összetételéről, és kitértünk a személyét övező mémhadjáratra is.

Egy exkluzív interjú keretén belül számolt be nekünk Flash, hogy új csapatot épít, amiben lesznek ismerős nevek, de felbukkannak olyanok is, akik korábban nem erősítették Flash csapatait.

A beszélgetés nagyobb részében arról a négy játékosról számol be Flash, akikkel folytatja a munkát. Elsőként alexrad-ot említi, aki két év kihagyás után tér vissza, mint irányító. Ezen felül bodito, Camper, és vizer fogja erősíteni az újonnan alakult Orgless-t. Az új csapat alakulása kapcsán alexrad is megszólalt:

"Nagyon sokat fontolgattam a visszatérést már rég óta, rendkívül motivált vagyok, hogy újra flash-el építhetek csapatot, mindig is az egyik legjobbnak tartottam, a bodito-Camper-Vizer trió pedig nagyon tehetséges, alig várom, hogy velük dolgozhassak. egy sikeres csapat lehet ez kitartó készüléssel. Szeretnénk megköszönni a VAULT 51 Bárnak a segítséget, sokat tudok majd tőlük gyakorolni, és bootcampelni is ott fogunk majd!"

A videóban még szó esik Flash személye körüli hiedelmekről, miszerint túl sokszor és túl gyakran forgat. Végül pedig arra a kérdésünkre is választ ad, miként képzeli el a karrierjét a továbbiakban, és esetleg lát-e arra esélyt, hogy a közeljövőben visszavonuljon.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!